Ajankohtaista


18.6.2024
🌿🍃🌺🍀🌱 Andante on avoinna
keskiviikkona 19.6. klo 10-17 ja
torstaina 20.6. klo 10-15.
Juhannusaattona ja juhannuspäivänä liike on suljettu.
Kaunista valon ja keskikesän juhlaa 🌿🍃🌺🍀🌱
#apuvälineandante#juhannus2024#juhannusaatto#juhannusaattonasuljettu


16.6.2024
🌸 Jalkinetoimittajillani on hurja määrä erilaisia kenkämalleja, joista valitsen ja tilaan sopivan mallin asiakkaan toiveiden sekä jalan ongelmien, erityispiirteiden ja vaatimusten mukaan. Läheskään kaikkia kenkämalleja en ole itsekään nähnyt livenä, joten aina on jännää avata kuriirin tuoma paketti ja nähdä, mitä sieltä paljastuu.
🌸 Tässä lähtivät matkaan leveälestiset FinnComfort-kesäsandaalit jalkaparille, joka kaipasi kantapäälle tuentaa virheasennon vuoksi.
🌸 Kaikki jalkapöydän päällä olevat kolme remmiä ovat tarrakiinnitteiset, joten niillä on helppo säätää sandaali päältä napakasti juuri oman jalan tilavuuteen.
🌸 Sandaalissa on pehmeä nappanahkavuori, joka muotoutuu mukavasti ajan oloon jalan muotoon.
🌸 Malli tilattavissa väreissä hopea (kuvassa) ja musta.
Toimitusaika noin 1 viikko.
🌸 Kaikissa myymissäni kengissä on irrotettava pohjallinen, joka on tarvittaessa vaihdettavissa omaan yksilölliseen pohjalliseen.

Tervetuloa palveltavaksi!
Varaamalla ajan etukäteen varmistat, että olen vapaana juuri sinua varten. Tavoitat minut numerosta
📞 050 4664774 – Kristiina
#apuvälineandante#finncomfort#jalkineet#erityisjalkineet#tarrasandaali#nahkasandaali#ulkojalkineet#tilavalesti#suoralesti#tarrakenkä#nahkakenkä#kipeätjalat#herkätjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin
@finn_comfort


10.6.2024
🦋 Söpöt, eikö? Ja silti hyvät jalassa 😉!
Tuli heleä kesäinen sinitaivas näistä mieleen.
🦋 Nahkapistokas, jonka erityispiirteenä sisäsyrjän jousto-ominaisuus. Ihanteellinen, jos kiusana on vaivaisenluu tai reuma- tai nivelrikkokipuilua muissa jalkaterän etuosan nivelissä.
🦋 Umpikärki, joka suojaa hyvin myös diabetes-jalan varpaita.
🦋 Tilava, suora lesti.
🦋 Jalkapöydän päällä tarraremmi, jolla tilavuus on mukavasti säädettävissä jalan mukaan.
🦋 Irrotettava pohjallinen, joten soveltuu hyvin myös yksilöllisiä tukipohjallisia käyttävälle.
#apuvälineandante#berkemann#berkemannshoes#berkemannsuomi#jalkineet#erityisjalkineet#tarrapistokkaat#nahkapistokkaat#kipeätjalat#herkätjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin#nivelrikko#halluxvalgus#vaivaisenluu


4.6.2024
😲 Mitä ihmettä? Onko miehillekin tarjolla muutakin kuin mustaa, kysyi miesasiakkaani päivänä eräänä.
Tässä yksi kiva suoralestinen ja varvasosiostaan tilava miesten nauha- ja vetskakiinnitteinen kävelykenkä, jossa varpaiden päällinen joustavaa mesh-materiaalia. Joustoa kaivattiin nyt helpottamaan jalkapallopelissä kauan sitten vaurioituneen ja nykyäänkin kivuliaan isovarpaan tyvinivelen eloa ja oloa. Myös kengän sisällä oleva tehokkaasti iskua vaimentava pohjallinen joustaa mukavasti nivelrikkoisen isovarpaan alla.
Mallista tilattavissa värit
💙 sininen mesh/sininen nupukki ja
💚 vihreä mesh/ruskea nupukki.
Tällä kerralla valintana oli jälkimmäinen, joka osoittautuikin livenä todella hyvännäköiseksi.
#apuvälineandante#newfeet#jalkineet#erityisjalkineet#ulkojalkineet#kävelykengät#suoralesti#vaivaisenluu#nivelrikko#kipeätjalat#herkätjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin
@new.feet_fi


1.6.2024
Lämpimät onnittelut kaikille valmistuneille 🌱🌺🌼🌸🌱#apuvälineandante#onnittelut#valmistuneet2024#koulunpäättäjäiset2024#päättäjäiset2024


20.5.2024
🌺 Tällaiset kesäiset ballerinat lähtivät asiakkaan matkaan kesälaitumille. Kivat niin housu- kuin hamekenkinäkin.
🌺 Ballerinan päällinen joustavaa mesh-materiaalia, joka joustollaan tekee tilaa vaivaisenluulle ja on lempeä myös kivuliaille nivelrikko- tai vasaravarpaille.
🌺 Jalkapöydän päällä helppo tarraremmikiinnitys.
🌺 Kengässä sisällä hyvän iskunvaimennuksen takaava Protektor-pohjallinen.
🌺 Ulkopohjassa hyvän pidon antava kumipohja.
🌺 Ballerinaa tilattavissa väreissä army, musta, sininen ja hiekka.
#apuvälineandante#newfeet#jalkineet#erityisjalkineet#ulkojalkineet#ballerina#suoralesti#vasaravarvas#vaivaisenluu#kipeätjalat#herkätjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin
@new.feet_fi


16.5.2024
🌷 Kai tiesit, että tukisukkien pukeminen EI ole taistelulaji. Pukemista helpottamaan on tarjolla monenmoisia apuvälineitä. Ne kaikki saat Andantesta, josta saat myös muut sukkien käyttö- ja hoitotarvikkeet kuten pesuaineen, sukkaliiman ja silikonireunuksen puhdistusliinat.
🌷 Kiireetön ja perusteellinen sukkien pukemis-, riisumis- ja hoito-ohjeistus on itsestäänselvyys, tottakai ❤️
🌷 Hoitosukkien mitanotot teen aina ajanvarauksella.
🌷 Lento- ja tukisukat sekä hoitotarvikkeet saat suoraan hyllystä.
🌷 Soittele minulle 📞 0504664774 tai tule käymään, niin kerron lisää.
Tervetuloa palveltavaksi!
– Kristiina
#apuvälineandante#sigvaris#lääkinnällisethoitosukat#tukisukat#lentosukat#kompressiosukat#delilahsocks#samsonsocks#travenosocks#jalkojenturvotus


12.5.2024
☀️🌷🌿 Iloista, aurinkoista, ihanaa Äitienpäivää 💕


5.5.2024
🍃 Ikää asiakkaallani jo 86v, mutta päivittäinen ulkoilu ja reippailu edelleen itsestäänselvyys. Ohjelmaa eläkeläisriennoissa niin runsaasti, että oli hieman vaikeaa löytää yhteistä vapaata sovitusaikaa tilatuille 
kengille 😊
🍃 Jalkojen kanssa ei muuta probleemaa, kuin ”viheliäiset varpaat, jotka eivät kestä yhtään painetta päällipuolelta ja aristava kantapää, josta omat pehmusteet ovat lähteneet lipettiin”.
🍃 NewFeetin kenkien päälliosan stretch-nahka on monen varvasalueelta kipuilevan jalan pelastus. Joustaa varpaiden päältä ihanasti, kuten joustaa myös kengän sisällä oleva Protektor-pohjallinen, joka takaa kantapäälle huippuhyvän iskunvaimennuksen.
#apuvälineandante#newfeet#jalkineet#erityisjalkineet#ulkojalkineet#kävelykengät#tilavalesti#leveälesti#suoralesti#jalkaturvotus#vasaravarvas#kipeätjalat#herkätjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin
@new.feet_fi


28.4.2024
🎈 Andante on suljettu ti 30.4. – su 5.5.
Palvelen jälleen ma 6.5.
🎈 Huomenna maanantaina 29.4. liike on avoinna normaaliin tapaan klo 10-17.
🎈 Hauskaa Wappua kaikille 🥳🥂🍾
– Kristiina


23.4.2024
💜 CareCare-pitosukka on jarrusukka, joka lisää kitkaa jalan ja alustan välillä. Se estää liukastumisia ja helpottaa omatoimista ja turvallista liikkumista sisätiloissa ja asennon korjailua vuoteessa.
🖤 Pitosukka on
– hygieeninen
– hengittävä
– lateksivapaa
– silikoniton ja
– ympäristöystävällinen tuote.
💚 Pitosukkaa voi käyttää niin kuivissa kuin kosteissakin sisätiloissa ja sen voi pukea sekä paljaaseen jalkaan että sukan päälle.
💙 Samasta materiaalista valmistettua CareCare-kitkanauhaa voi käyttää keittiössä purkkien ja pullojen avaaja-apuna. Sen avulla saa hyvän pidon myös tukikaiteisiin ja -kahvoihin. Kitkanauha soveltuu hyvin myös liukuestealustaksi vaikkapa tarjottimen, leikkuualustan tai istuintyynyn alle. Kitkanauha on oiva apu myös pyörätuolikelaukseen.
#apuvälineandante#carecareoy#carecare#pitosukka#pitosukat#jarrusukka#jarrusukat#liukastuminen#estäliukastuminen#liukastumisenennaltaehkäisy#silikoniton#lateksiton#kitkanauha#kotimainen#kotimainentuote
@carecareoy


18.4.2024
🌹 NYT oli hakusessa siistit peruskävelykengät.
🌹 Ongelmana jalkaterän ja nilkan alueen reiluhko turvotus, vasaravarpaat ja jalkaterien heikentynyt tunto. Siirtymiset paikasta toiseen tapahtuvat pääosin pyörätuolilla, joten ulkopohjassa piti olla hyvä pito, ettei jalka luista jalkalaudalta.
🌹 Päädyttiin NewFeetin leveä-, tilava- ja suoralestiseen nahkakävelykenkään, jonka päälliosa on stretch-nahkaa. Päällinen joustaa niin leveys- kuin korkeussuunnassakin eikä aiheuta vasaravarpaillekaan kipua ja kovettumia.
🌹 Ulkopohjassa hyvän pidon omaava TR-kumi, jota käytetään paljon myös talvikenkien ulkopohjamateriaalina.
🌹 Lisäplussaa helppo kahden tarran kiinnitys.
#apuvälineandante#newfeet#jalkineet#erityisjalkineet#ulkojalkineet#Kävelykengät#tilavalesti#leveälesti#suoralesti#jalkaturvotus#vasaravarvas#kipeätjalat#herkätjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin
@new.feet_fi


15.4.2024
Turvottelevat jalat?
Väsyneet jalat?
Kipeät jalat?
Lihaskramppeja?
Auto- tai lentomatka edessä?
Tai ihan vain hoitosukkamittojen tarkistus ajankohtainen tai vanhat hoitosukat uusimisen tarpeessa?
Olipa ongelma edellä mainituista mikä hyvänsä, niin tukisukkien avulla autat jalkoja voimaan paremmin.
Andantesta saat sekä omien mittojen mukaan valitut lääkinnälliset hoitosukat että kevyemmän kompression antavat lentosukat ja tukisukat. Sukat tietysti tuttua Sigvaris-laatua.
Perusvärien lisäksi tarjolla kausivärit punainen ”Hot Chili” 🌶, vihreä ”Fresh Basil” 🍃, sininen ”Blueberry Dream” 💙 ja karamellinruskea ”Salted Caramel” 🥮.
Hoitosukkien mitanotot teen aina ajanvarauksella.
Lento- ja tukisukat saat suoraan hyllystä.
Soita minulle ☎ 050 4664774 tai poikkea käymään, niin kerron lisää!
– Kristiina
#apuvälineandante#sigvaris#lääkinnällisethoitosukat#tukisukat#lentosukat#kompressiosukat#delilahsocks#samsonsocks#travenosocks#jalkojenturvotus#hotchili#blueberrydream#saltedcaramel#freshbasil


10.4.2024
💜 …🚶…🚶‍♂️… 💙 Liukkaat kelit alkavat onneksi olla tämän talven osalta ohi. Katuja putsaillaan pikkuhiljaa ja ulkona liikkuminen rollaattorinkin kanssa sen myötä helpottuu.
Puhdistetuista kaduista huolimatta ulkorollaattorin mukana kulkeutuu sisälle monenmoista ei-toivottavaa ja kotona saattaisi olla mukava käyttää puhdasta kotirollaattoria, jota ei ulkoilemaan viedäkään. Kotirolliksi soveltuu mainiosti kevyt ja ketterästi kääntyvä sisärollaattori Let’s Go, jonka kädensija on yhtenäinen ja joka herkkäliikkeisenä on siksi näppärästi liikuteltavissa vain yhdellä kädellä. Myös jarrun käyttö onnistuu yhdellä kädellä.
Värivaihtoehtoja on tarjolla neljä: hopea, puu, teak ja punainen.
Pakettiin kuuluu vakiovarusteena tarjotin. Lisävarusteena saatavissa tarrakiinnitteinen verkkopussi tavaroiden kuljettamiseen.
Toimitusaika noin 1 viikko.
Kevyempään kävelyn tuentaan löydät myymälästä myös kävelykepit, kyynärsauvat ja niiden tarvikkeet.
#apuvälineandante#rollaattori#sisärollaattori#kävelyteline#rolli#letsgo#trustcare#apuakävelyyn#tukeakävelyyn#kävelytuki
@trust.care


7.4.2024
NYT ei ollut hakusessa yhtään mitään 🙃, mutta niinpä vain lähti mukaan tämä tuhkimopari, kun sattui mallikenkähyllyssä olemaan juuri oikea koko ja istuvuuskin aivan 👌.
Nauhakiinnitteinen tilava- ja suoralestinen nahkakenkä, jonka pinnalla kaunis hillitty hopeanhohtoinen kuviointi.
Joustava PU-ulkopohja.
Irrotettava muotoiltu mokkanahkapintainen sisäpohjallinen, joka on tarvittaessa korvattavissa yksilöllisellä pohjallisella.
Koron korkeus 18 mm eli mukava jalalle pidemmässäkin matkanteossa vaikkapa kaupunkilomalla.
#apuvälineandante#finncomfort#jalkineet#erityisjalkineet#ulkojalkineet#tilavalesti#suoralesti#nauhakenkä#nahkakenkä#kipeätjalat#herkätjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin
@finn_comfort


3.4.2024
☀️ Keveämmin askelin kohti valoisaa kevättä. Näiden Dr. Comfortin vapaa-ajanjalkineiden kanssa se sujuu, vaikka hiukkasen yrittää tuo takatalvi hidastaa kevättunnelmiin siirtymistä.
☀️ Asiakkaani kaapissa odottavat kuitenkin jo valmiina nämä tilavalestiset, hyväkäyntiset, erittäin kevyet ja pitkittäisholville mukavan tuennan antavat kävelylenkkarit, jotka ovat aivan omiaan herkälle ja kivuliaalle jalalle.
☀️ Päällinen hengittävää mesh-materiaalia nahkavahvikkein. Sisäpuolella hyvä pehmustus kovettumien, rakkuloiden ja ihoärsytyksen ehkäisemiseksi. Myös sisäänmenoaukossa erittäin hyvä pehmustus.
☀️ Irrotettava pohjallinen korvattavissa yksilöllisellä pohjallisella ja kiinnitystavaksi voi valita joko venykekuminauhakiinnityksen tai norminauhat. Kumpikin vaihtoehto tulee kenkien mukana.
☀️ Ja sitten ei muuta kuin menoksi … 🏃‍♀️ …
#apuvälineandante#jalkineet#erityisjalkineet#ulkojalkineet#kevyetkengät#kevyetjalkineet#tilavalesti#leveälesti#suoralesti#diabeteskenkä#diabetesjalkine#jalkaturvotus#kipeätjalat#herkätjalat#nivelrikko#halluxvalgus#vaivaisenluu#vasaravarvas#apuajalkavaivoihin#kipukuriin
@dr.comfort.footcare


19.3.2024
🌼 🌱 Andante lomailee to 21.3. – ma 1.4.
Palaan työn ääreen pääsiäisen jälkeen ti 2.4.
Huomenna keskiviikkona 20.3. liike on avoinna normaaliin tapaan klo 10-17 🌱🌼Rauhallista pääsiäisen aikaa 🌱🥚🐣🐥 🌱
– Kristiina


17.3.2024
❄⛄❄ NYT oltiin muka ennakoiden ja hyvissä ajoin liikkeellä. Hakusessa oli nimittäin lämpimät talvinilkkurit ensi talvea ajatellen. Olisivat sitten valmiina, kun talvi pakkasineen puskee päälle.
No, kuinkas sitten kävikään? Viimeöinen eteläiseen Suomeen osunut lumisade maalasi maailman valkoiseksi ja nilkkurit pääsevätkin käyttöön saman tien.
Asiakkaallani jalkaterissä ja nilkoissa reiluja turvotuksia, käytössä kompressiosukat ja asentoa korjaavat yksilölliset tukipohjalliset, joten kaivattiin tilavaa, leveälestistä, pehmeää ja helppohoitoista pintanahkaista kenkää. Päädyttiin NewFeetin lämminvuoriseen leveälestiseen nilkkuriin, jossa irrotettava pohjallinen. Kiinnityksenä sekä vetoketju että nauhat, jolloin nauhat säädetään kertaalleen sopivaan kireyteen ja sen jälkeen pukeminen ja riisuminen onnistuu pelkän vetoketjun avulla. Ulkopohjassa hyvän pidon omaava TR-kumipohja.
#apuvälineandante#newfeet#jalkineet#erityisjalkineet#ulkojalkineet#nilkkurit#tilavalesti#leveälesti#suoralesti#jalkaturvotus#kipeätjalat#herkätjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin
@new.feet_fi


14.3.2024
🌸🍃🌸 NYT oli hakusessa kesäsandaalit, jotka olisivat käypäiset niin housujen kuin hameenkin kanssa. Ongelmana varvas-, päkiä- ja polvikipuilua, joiden taustalla oli poikittaisholvin laskeuma, kantapäiden lievä virheasento ja alaraajojen pituusero. Päädyttiin NewFeet-nahkasandaaleihin, joiden irrotettavat pohjalliset korvattiin asentoa ja pituuseroa korjaavilla yksilöllisillä tukipohjallisilla. Sandaaleissa tukevat ulkopohjat ja napakat tarrakiinnitteiset kanta- ja päkiäremmit, jotka avittavat turvallista askellusta hieman epätasaisessakin maastossa.

#apuvälineandante#newfeet#kevätkesämallisto2024#jalkineet#erityisjalkineet#tarrasandaalit#nahkasandaalit#kipeätjalat#herkätjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin
@new.feet_fi


11.3.2024
Nämä sähikäiset matkasivat kotitossuiksi jalkaparille, jota kiusaa kivulias vaivaisenluu (hallux valgus). Sandaalin erityispiirre on sisäsyrjän jousto-ominaisuus. Berkemann-mallistossa on muitakin erikoiskenkiä, joissa isovarpaan tyvinivelen kohdalla on stretch-materiaalia, joka helpottaa kipua ja joustaa mukavasti askeltaessa.

#apuvälineandante#berkemann#berkemannshoes#berkemannsuomi#jalkineet#erityisjalkineet#tarrasandaalit#nahkasandaalit#kipeätjalat#herkätjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin#nivelrikko#halluxvalgus#vaivaisenluu


8.3.2024


7.3.2024
🙁 Menneellä viikolla jouduin myymään ei-oota, kun oli jäljellä enää vain hajakokoja. Nyt saapui tämän talvikauden viimeinen kotimaisten liukuestekalossien kokotäydennystilaus. Hae liukuestekalossit päivälläsulaa-yölläpakastaa-kevätkeleihin tai jo valmiiksi odottelemaan ensi talven liukkaita.

#tervemenoatalvi#apuvälineandante#liukueste#liukuesteet#liukuesteetpitävätpystyssä#liukuesteetkenkiin#tasapaino#liukastuminen#lonkkamurtuma#osteoporoosi#liukuestekalossit


6.3.2024
👔 NewFeet-kävelykenkätarjontaa miehille kevät-kesäkaudella 2024. Toki tässä vain osa malleista.
Tule myymälään katsomaan, mitä muuta kivaa tilattavissa.
👔 Kengissä tilavat, suorat lestit ja varvaskorkeutta mukavasti.
👔 Tarjolla niin tavallisia nauha- kuin tarrakiinnityksiäkin.
Muutamassa mallissa venykenauha, jota ei tarvitse solmia – pelastus selkävaivaiselle.
Monessa mallissa näppärä nauha+vetoketjuyhdistelmä, jossa nauhat säädetään kertaalleen sopivaan tiukkuuteen, minkä jälkeen pukeminen onnistuu pelkällä vetoketjun avaamisella ja sulkemisella.
👔 Useissa malleissa varpaiden ja jalkapöydän päällä varpaita hellivää joustavaa stretch-nahkaa.
👔 Kaikissa NewFeet-kengissä on irrotettavat pohjalliset, joten kenkiin mahtuu tarvittaessa kivasti myös yksilölliset tukipohjalliset.

Jos soitat minulle etukäteen, niin varaudun olemaan vapaana palvelemaan juuri sinua. Tavoitat minut numerosta
📞 050-4664774.
– Kristiina 🙋‍♀️

#apuvälineandante#newfeet#kevätkesämallisto2024#jalkineet#miestenkengät#miestenjalkineet#erityisjalkineet#ulkojalkineet#kävelykengät#tilavalesti#leveälesti#suoralesti#kipeätjalat#herkätjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin
@new.feet_fi


25.2.2024
👞👞 👟👟 NewFeetin kevät-kesä 2024 -kuvasto on ilmestynyt. Tässä poimintoja kevät-kesämalliston naisten kävelykengistä. Tule tutkailemaan myymälään, millaisia muita malleja tällä kaudella on tilattavissa.
Jos soitat minulle etukäteen, niin varaudun olemaan vapaana palvelemaan juuri sinua. Tavoitat minut numerosta
📞 050-4664774.
– Kristiina 🌱 🍃 🌱
#apuvälineandante #newfeet #kevätkesämallisto2024 #jalkineet #erityisjalkineet #ulkojalkineet #kävelykengät #tilavalesti #leveälesti #suoralesti #kipeätjalat #herkätjalat #apuajalkavaivoihin #kipukuriin
@new.feet_fi


23.12.2023
⭐ Hyvää 4. adventtia 🕯🕯🕯🕯 ⭐


22.12.2023
🌲❤️🌲 Andante siirtyy joulun viettoon ja liike on suljettu pyhien välipäivät
23.12. – 7.1. Palvelen jälleen maanantaina 8.1.2024.
🌲❤️🌲 Lämmin kiitos asiakkailleni kuluneesta vuodesta. Olkoon joulunne rauhallinen ja kiireetön sekä alkava uusi vuosi 2024 ilontäyteinen!
– Kristiina


18.12.2023
⛄ Talviulkoilu on kivaa, kun ei palele pakkasessa eikä tuiskussakaan ❄
Andantesta saat tilaustuotteina lämpöisiä talvitamineita pyörätuolissa ulkoilevalle. Fleece- tai teddyvuorinen jalkapussi tai helposti päälle puettava hupullinen viitta pitää lämpöisenä kipakassakin pakkaskelissä. Pintamateriaalina tuulta, pakkasta ja sadetta kestävä taffeta, josta tarjolla runsas värivalikoima.
Pukinkonttiin ei enää ehdi, mutta tilauksen voit tehdä vielä alkavalla joulunalusviikolla, jolloin toimitukset ensi vuoden puolella.
#apuvälineandante #nokkosnuttu #vaatteitapyörätuolinkäyttäjille #jalkapussi #pyörätuolijalkapussi #pyörätuoliviitta #taffeta #fleecevuori #teddyvuori
@nokkosnuttu


17.12.2023
⭐ Hyvää 3. adventtia 🕯🕯🕯 ⭐


10.12.2023
⭐ Hyvää 2. adventtia 🕯🕯 ⭐


6.12.2023
💙 🇫🇮 💙 🇫🇮 💙 🇫🇮 💙 🇫🇮 💙 🇫🇮 💙 🇫🇮 💙


4.12.2023
🌲 Andante lomailee muutaman päivän ke-su 6.-10.12.
🌲 Huomenna tiistaina 5.12. liike siis vielä avoinna normaalisti klo 10-17.
🌲 Palvelen normaaliin tapaan jälleen maanantaina 11.12.
– Kristiina ⭐️


3.12.2023
⭐ Hyvää 1. adventtia 🕯⭐


12.11.2023
💙💖 Hyvää isänpäivää 🌸


31.10.2023
🥶 Joko olisi aika varautua liukkaisiin tien pintoihin?
Kotimaisen liukuestekalossin avulla ehkäiset liukastumisten aiheuttamia kaatumisia ja torjut kosteutta.
Kalossin voimakkaasti kuvioitu kumipohja sisältää kovia liukuesterakeita, jotka jäälle tai muulle liukkaalle pinnalle astuttaessa pureutuvat alustaan estäen tehokkaasti liukastumisia.
Päällinen on notkeaa, joustavaa, venyvää ja hyvin periksi antavaa kumia, joten kalossi on helppo pukea kengän päälle heikommillakin käsi- ja sormivoimilla.
Kalosseja ei tarvitse riisua kauppaan tai muihin sisätiloihin mennessä*, vaan niitä voi pitää kengän päällä koko liukkaan ja loskaisen kauden ajan turvaamassa kävelyä ja samalla suojaamassa kenkää kastumiselta.
Kalossien kanssa voi ajaa autoa.
Kalosseista on saatavana koot 34-47. Kalosseista valitaan sama koko kuin omat kengät ovat.
Liukuestekalossi on kotimainen Tampereella valmistettu tuote 😍👍. Se on Työterveyslaitoksen hyväksymä CE-hyväksytty talviliukueste (CE-liukuestetestaus nro 26502T01).
HUOM! ⛔ Älä käytä kalosseja liukuportaissa 🖐
#apuvälineandante #liukueste #liukuesteet #liukuesteetpitävätpystyssä #liukuesteetkenkiin #tasapaino #liukastuminen #lonkkamurtuma #osteoporoosi #liukuestekalossit #tervetuloatalvi


22.10.2023
Turvottelevat jalat?
Väsyneet jalat?
Kipeät jalat?
Lihaskramppeja?
Auto- tai lentomatka edessä?
Tai ihan vain hoitosukkamittojen tarkistus ajankohtainen tai vanhat hoitosukat uusimisen tarpeessa?
Olipa ongelma edellä mainituista mikä hyvänsä, niin tukisukkien avulla autat jalkoja voimaan paremmin.
Andantesta saat sekä omien mittojen mukaan valitut lääkinnälliset hoitosukat että kevyemmän kompression antavat lentosukat ja tukisukat. Sukat tietysti taattua Sigvaris-laatua.
Vanhojen tuttujen perusvärien lisäksi tarjolla rohkeita kausivärejä. Uusimpina erikoisväreinä punainen ”Hot Chili” 🌶, vihreä ”Fresh Basil” 🍃, sininen ”Blueberry Dream” 💙 ja karamellinruskea ”Salted Caramel” 🥮.
Hoitosukkien mitanotot aina ajanvarauksella.
Lento- ja tukisukat saat suoraan hyllystä.
Soittele ☎ 050 4664774 tai tule käymään, niin kerron lisää!
– Kristiina
#apuvälineandante #lääkinnällisethoitosukat #tukisukat #lentosukat #sigvaris #kompressiosukat #delilahsocks #samsonsocks #travenosocks #jalkojenturvotus #hotchili #blueberrydream #saltedcaramel #freshbasil


16.10.2023
🥾🥾 NewFeetin syksy-talvi 2023/2024 -kuvasto on ilmestynyt. Tässä poimintoja tämän talven nilkkureista ja varsijalkineista. Tule tutkailemaan myymälään, millaisia muita malleja tällä kaudella on tilattavissa. Ja kyllä, löytyy siis muutakin kuin mustaa!
Jos soitat minulle etukäteen, niin varaudun olemaan vapaana palvelemaan juuri sinua. Tavoitat minut numerosta
📞 050-4664774.
– Kristiina 🍁 🍂 🍁
#apuvälineandante #newfeet #jalkineet #erityisjalkineet #ulkojalkineet #nilkkurit #tilavalesti #leveälesti #suoralesti #kipeätjalat #herkätjalat #apuajalkavaivoihin #kipukuriin
@new.feet_fi


24.9.2023
🌻🍃 Syksy on saapunut ja on tullut aika vaihtaa kesäiset kengät lämpimämpiin käyttöjalkineisiin. Tämänmoisia kenkiä olen sovitellut asiakkailleni mukaan menneinä päivinä.
Tervetuloa katsomaan, löytyykö Andanten valikoimista sinulle sopivia syyskelin kenkiä. Palvelen ma-to 10-17 ja pe 10-15.
– Kristiina 🌻
#apuvälineandante #erityisjalkine #sisäjalkine #ulkojalkine


13.8.2023
🌸 Apuväline Andante palaa arkeen maanantaina 14.8.
Myymälässä on taas normaalit aukioloajat ma-to 10-17 ja pe 10-15.
Hoitosukkien, tukipohjallisten ja polvitukien mitanotot teen edelleen ajanvarauksella. Muissa asioissa voit poiketa sisään koska hyvänsä aukioloaikoina. Tervetuloa 💕
– Kristiina


21.7.2023
💙 Apuväline Andante lomailee kolme viikkoa 24.7.-13.8.
Palaan töihin maanantaina 14.8., jonka jälkeen taas normaalit aukioloajat
ma-to 10-17 ja pe 10-15.
– Kristiina 🦋 🐝 🐞 🐛


17.7.2023
☀️🌿🍃🍀🌱
Aloitan kolmen viikon kesälomani maanantaina 24.7. ja sitä ennen poistan hyllystä kesäisiä ortopedisiä sandaaleja -30% (Berkemann, Dr.Comfort, FinnComfort, NewFeet, Klaveness).
Tarjolla yksittäisiä pareja kokohaarukassa 37-46.
Tule kurkkaamaan, löytyisikö sinulle sandaalit loppukesän hellepäiviin tai etelän syyslomalle ja saapuuhan se kesä onneksi taas ensi vuonnakin.
Olen tällä viikolla paikalla
ti-to 10-17 ja pe 10-15.
Nähdään 👋

#apuvälineandante #newfeet #berkemann #finncomfort #klaveness #tarrasandaalit #kesäsandaalit #sandaalit #nahkasandaalit
@dr.comfort.footcare
@finn_comfort
@klavenessfootwear


10.7.2023
Erittäin kevyet kotimaiset Ortobio-sisäjalkineet soveltuvat hyvin myös kesäiseen ulkokäyttöön.
Saatavana kankaisena ja nahkaisena, avo- ja umpikärkisenä.

Jalkineissa
– tilava lesti
– tarrakiinnitys
– laajat tilasäätömahdollisuudet
– erikoispehmustettu sisäpohja
– luistamaton ulkopohja
– useita värivaihtoehtoja
– saatavilla koot 35-47

Jalkineet ovat konepestävät, ne on helppo pukea ja riisua ja ne ovat 100% kotimaista käsityötä.
Kokomallit sovitettavissa myymälässä.
#apuvälineandante #ortobio #erityisjalkine #sisäkenkä #ulkokenkä #kangaskenkä #tilavalesti #turvonneetjalat #kipeätjalat #kevyetkengät #kevyetjalkineet


6.7.2023
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿


5.7.2023
🐾 Hyviksi havaittujen lenkkareiden sarja jatkuu. Näiden tilavien Dr. Comfort -lenkkareiden pariin kun tiensä löytää, voi jalkavaivaisen olla vaikea suostua enää varvastilaltaan ahtaisiin kenkiin. Tämä kyseinen pari oli samalle asiakkaalle neljäs samanlainen pari, aiemmilla kierroksilla siis jo hyväksi todettu.
🐾 Dr. Comfort -kengät on kehitetty riskiryhmille ja jalkojen erityisvaivoihin (plantaarifaskiitti, turvotus, asentovirheet, vaivaisenluu, vasaravarpaat, nivelrikko, korkea jalkapöytä). DrC-kengät sopivat mainiosti esim. diabetesjalkineiksi.
🐾 Kaikkia malliston kenkiä on saatavana kolmea leveyttä (Medium/Wide/ExtraWide).
🐾 Kuvassa jäykkäpohjainen holvia tukeva kävelylenkkari, jossa hengittävä nahka/verkkopäällinen. Kenkä on varvasosiosta korkea ja suoralestinen, joten myös varpailla on mukavat oltavat.
🐾 Tilaustuote
#apuvalineandante #jalkineet #erityisjalkineet #diabeteskenkä #diabetesjalkine #tilavalesti #leveälesti #suoralesti #jalkojenturvotus #halluxvalgus #vaivaisenluu #vasaravarvas #nivelrikko #apuajalkavaivoihin #kipukuriin
@dr.comfort.footcare


20.6.2023
🌿🍃🍀🌱 Andante on avoinna torstaina 22.6. klo 10-15.
Juhannusaattona ja juhannuspäivänä liike on suljettu.
Kaunista kesäntuoksuista valon ja keskikesän juhlaa 🌿🍃🍀🌱


17.6.2023
Tällä kerralla asiakkaalle mukaan hieman erilaiset FinnComfort-kesäsandaalit. Lähtökohtana oli, että ”olis joku vähän erilainen juttu niissä”. Asiakas itse puhui orja-sandaaleista 😀 Minulle nämä tuovat mieleen Kleopatran tummiksi ehostettuine silmineen 👁👁
Toimittajillani on tarjolla suuri määrä erilaisia jalkineita. Hurraa-huudon ja taputuksen paikka aina, kun asiakas innostuu tilaamaan kengät, joita minäkään en ole vielä koskaan nähnyt livenä ja kun todetaan sovitettaessa valinnan osuneen ihan nappiin. Niin tälläkin kerralla 👏
#apuvalineandante #finncomfort #jalkineet #erityisjalkineet #tilavalesti #leveälesti #suoralesti #nauhakenkä #nahkakenkä
@finn_comfort


12.6.2023
🚗 ✈ Auto- tai lentomatka edessä?
🥵 Hellepäiviä tiedossa?
🙁 Jalkojen väsymistä tai turvotusta?
Kompressiosukat edistävät jalkojen veren- ja nesteenkiertoa ja auttavat usein näihin vaivoihin.
Andantesta saat sekä omien mittojen mukaan valitut lääkinnälliset hoitosukat että kevyemmän kompression antavat lentosukat ja tukisukat.
Hoitosukkien mitanotot teen ajanvarauksella.
Lento- ja tukisukat saat suoraan hyllystä.
Soittele ☎ 050 4664774 tai tule käymään, niin kerron lisää!
#apuvälineandante #lääkinnällisethoitosukat #tukisukat #lentosukat #sigvaris #kompressiosukat #delilahsocks #samsonsocks #travenosocks #jalkojenturvotus


7.6.2023
🐾 FinnComfortin nahkaiseen nauhakiinnitteiseen Piccadilly-sarjan vapaa-ajanjalkineeseen uusi upea värikombinaatio. Hehkuvan hopean, valkoisen ja harmaan raikas yhdistelmä.
🐾 Kengässä tilava lesti, pehmeä nahkavuori, rullaava käynti, lempeästi kantaiskua vaimentava ulkopohja ja sisällä paksu tarvittaessa irrotettava muotoiltu pohjallinen, mikä mahdollistaa yksilöllisen tukipohjallisen käytön.
🐾 Kuusi värivaihtoehtoa, myös hillitty yksivärinen musta, ruskea ja petroli.
🐾 Koot petroli 4-12, ruskea 6-12 ja muut värit 4-9.
🐾Tilaustuote, toimitusaika 1 viikko
#apuvalineandante #finncomfort #jalkineet #erityisjalkineet #tilavalesti #leveälesti #suoralesti #nauhakenkä #nahkakenkä #jalkojenturvotus #halluxvalgus #vaivaisenluu #vasaravarvas #nivelrikko #apuajalkavaivoihin #kipukuriin
@finn_comfort


28.5.2023
🐾 Dr. Comfort -kengät on kehitetty riskiryhmille ja jalkojen erityisvaivoihin (plantaarifaskiitti, turvotus, asentovirheet, vaivaisenluu, vasaravarpaat, nivelrikko, korkea jalkapöytä). DrC-kengät sopivat mainiosti esim. diabetesjalkineiksi.
🐾 Kaikkia malliston kenkiä on saatavana kolmea leveyttä (Medium/Wide/ExtraWide).
🐾 Kuvassa jäykkäpohjainen holvia tukeva kävelylenkkari, jossa hengittävä nahka/verkkopäällinen. Tämä oli samalle asiakkaalle jo toinen pari, vain väri vaihtui. Edellinen pari oli ahkerassa käytössä neljän vuoden ajan eli ei tosiaankaan mikään yhden kesän kertakäyttölenkkari. Kenkä on varvasosiosta korkea ja suoralestinen, joten myös varpailla on mukavat oltavat. Lenkkarissa näppärä pukemista ja riisumista helpottava kumpparinyöritys, jota ei tarvitse solmia ja siksi kenkä soveltuu hyvin myös selkä- ja sormivaivaiselle. Mukana tulee myös tavalliset vakionauhat.
Kyseistä mallia saatavana neljää väriä: lime green, blue, black ja berry.
🐾 Tilaustuote
#apuvalineandante #jalkineet #erityisjalkineet #diabeteskenkä #diabetesjalkine #tilavalesti #leveälesti #suoralesti #jalkojenturvotus #halluxvalgus #vaivaisenluu #vasaravarvas #nivelrikko #apuajalkavaivoihin #kipukuriin
@dr.comfort.footcare


15.5.2023
🌱🌿🍀🌱🌿🍀🌿🌱🌿🍀🌱🌿🍀🌱🌱🌿🍀🌱🌿🍀🌿🌱🌿🍀🌱🌿🍀🌱


14.5.2023
Iloista, aurinkoista Äitienpäivää ☀️🌱🍓🌿🫐


13.5.2023
Cha cha cha 💚💚💚


11.5.2023
👗🕶👒 Kaunis tilavalestinen FinnComfort-sandaali.
Pinta printtikuosista nupukkinahkaa maltillisilla hopeahipsutehosteilla.
Helppo tarrakiinnitys.
Höyhenenkevyt ulkopohja.
Irrotettava sisäpohjallinen.
Kesäiseksi hamesandaaliksikin käypäinen, mutta tämä pari lähti pitkien päivien työkengäksi kiireiseen sairaalatyöhön.
Sandaalit noin viikon toimitusajalla.
#apuvälineandante #finncomfort #tarrasandaali #nahkasandaali #jalkineet #erityisjalkineet #tilavalesti #leveälesti #jalkojenturvotus #apuajalkavaivoihin #kipeätjalat #kipukuriin
@finn_comfort


6.5.2023
En ole lopettamassa yritystoimintaa, mutta Sote-uudistuksen myötä joudun sanomaan näkemiin monelle pitkäaikaiselle maksusitoumusasiakkaalle. Monenlaista tarinaa on mahtunut näihin vuosittaisiin kohtaamisiin.
Jokunen päivä sitten yksi viimeinen kohtaaminen 10 vuoden yhteisen taipaleen jälkeen 😢. Nämä kukkaset tuonut ja suloisen kiitoskortin askarrellut neiti oli ensimmäisen kerran tavatessamme 3-vuotias pienen pieni tiitiäinen. Nyt viimeisellä käynnillä jo hurmaava 13-vuotias nuori neito 🌸 💕
Kaikki vanhat ja uudet asiakkaat olette edelleen sydämellisesti tervetulleita ❣️
– Kristiina


3.5.2023
🤩 Vähänkös olivat sievät nämä asiakkaan mukaan lähteneet FinnComfort-sandaalit 💖
Sandaalin päällikerros eläväpintaista punosmaista valkoista nahkaa kivoin metallikoristein. Jalkapöydän päällä kolme tarraa, joilla sandaali on säädettävissä napakasti jalan muotoihin sopivaksi. Irrotettavassa sisäpohjallisessa miedot holvituennat ja pohjallisen päällimmäinen kerros muistivaahtoa, joka tuo joustoa ja mukavuutta jalan alle.
Sandaalin värivaihtoehtoina raikkaan punosmaisen valkoisen lisäksi sileäpintaiset nappanahkaiset atlantic, musta ja punainen.
Sandaalit noin viikon toimitusajalla.
#apuvälineandante #finncomfort #tarrasandaali #nahkasandaali #jalkineet #erityisjalkineet #tilavalesti #leveälesti #jalkojenturvotus #apuajalkavaivoihin #kipeätjalat #kipukuriin
@finn_comfort


29.4.2023
Andante viettää Vappua maanantaina 1.5.
Palvelen jälleen tiistaina 2.5.
Iloista Vappua kaikille 🎈🥳🥂🍾
– Kristiina


25.4.2023
💕 …🚶…🚶‍♂️… 💕 Jos hakusessa on kevyt ja siro sisärollaattori, niin tässä on erinomainen vaihtoehto.
Let’s Go on ketterästi kääntyvä alumiinirunkoinen jarrullinen rollaattori ahtaisiinkin tiloihin. Kädensija on yhtenäinen ja siksi rollaattori on herkkäliikkeisenä liikuteltavissa vain yhdellä kädellä. Myös jarrujen käyttö onnistuu yhdellä kädellä. Muotoilultaan Let’s Go on kaunis ja siro ja värivaihtoehtoja on tarjolla neljä: hopea, puu, teak ja punainen.
Pakettiin kuuluu vakiovarusteena tarjotin ja tarrakiinnitteinen pussi tavaroiden kuljettamiseen.
Myös Let’s Go:n ulkokäyttöön soveltuvaa Let’s Fly -sisarversiota on saatavissa edelleen. Siinä värivaihtoehtoina valkoinen, musta, punainen ja shampanja.
Kevyempään kävelyn tuentaan löydät myymälästä myös kävelykepit ja kyynärsauvat.
Let’s Go tekniset tiedot:
Korkeus 83–95 cm
Leveys 54 cm
Pituus 63 cm
Tarjottimen korkeus 68 cm
Paino 6,5 kg
Suurin käyttäjän paino 100 kg
Pyörän halkaisija 15 cm
Vakiovarusteena tarjotin ja tarrakiinnitteinen tavarapussi
#apuvälineandante #rollaattori #sisärollaattori #kävelyteline #rolli #letsgo #trustcare #apuakävelyyn #kävelytuki #ylösjaliikkeelle @trust.care


23.4.2023
👞👞 Nyt kaivattiin siistiä työkäyttöön soveltuvaa nahkakenkää reippaasti turvottelevalle jalalle ja se löytyi tällä kerralla norjalaisen Klavenessin mallistosta 👌
Tilavalestinen klassinen miesten tarrakiinnitteinen kävelykenkä, johon saatiin lestivenytyksessä puuttuvan hintsun verran lisätilaa sitä iltapäivän odotettavissa olevaa lisäturvotusta ajatellen.
Soveltuu erinomaisesti siistiksi työ- tai vapaa-ajan kengäksi tai vaikkapa juhlakengäksikin.
Päällinen helppohoitoista ja kestävää ihanan pehmeää ja hengittävää nappanahkaa, joka hieman kolhujakin kokeneena on helposti hoidettavissa taas paraatikuntoon.
Tarrojen pituudet säädettävissä näppärän patentoidun pituussäätösysteemin avulla sopivaan pituuteen ilman lisätikkauksia tai tarrajatkoksien ompelua. Pituussäädön jälkeen tarrat on helppo leikata haluttuun pituuteen.
Irrotettava 4mm pohjallinen, mikä mahdollistaa myös yksilöllisen tukipohjallisen käytön.
Kestävä, kevyt, joustava ja iskuja vaimentava PU-pohja.
Helppohoitoinen hengittävä tekstiilivuori.
Kenkää saatavana aina kokoon 48 saakka.
Toimitusaika viikon verran.
#apuvaline_andante #klaveness #jalkineet #erityisjalkineet #tilavalesti #leveälesti #jalkojenturvotus #tarrakenkä #nahkakenkä #lestivenytys #apuajalkavaivoihin
@klavenessfootwear


5.4.2023
🌼 🌱 Palvelen kiirastorstaina 6.4. klo 10-15.
Liike on suljettu pääsiäispyhät pe 7.4. – ma 10.4.
Rauhallista pääsiäisen aikaa 🌱🐣🐥 🌱


1.4.2023
🗳 Hienoa asua maassa, jossa jokaisella 18 vuotta täyttäneellä on huomenna oikeus olla omasta mielestään oikeassa.
🏛 Jännittävää vapaan demokratian juhlapäivää kaikille!


28.3.2023
Voi miten kivaa 🤩!
Vaikka takatalvi yrittää kovasti pörhistellä lumituiskuineen kaikkineen, niin ihmisen mieli jo halajaa keväisiin aatoksiin.
Tänään välisoviteltiin kevätmielellä NewFeetin leveälestistä ja muutenkin tilavaa sporttista ja kivan kevyttä nahkakenkää, jonne mahtuivat mukavasti niin vaivaisenluut kuin muutama matkan varrella kehkeytynyt vasaravarvaskin.
Vielä kun täydennetään setti yksilöllisillä pohjallisilla, niin johan saavat lumet lähteä ja keväiset kadut kutsua.
#apuvälineandante #newfeet #jalkineet #erityisjalkineet #tilavalesti #leveälesti #halluxvalgus #vaivaisenluu #vasaravarvas #nauhakenkä #nahkakenkä #nahkatennari #kipukuriin #apuajalkavaivoihin


19.3.2023
Nyt saa ilotella ja innostua!
Sigvaris julkaisi Semitransparent-hoitosukkasarjan (entinen Magic) uudet rohkeat kausivärit, jotka vaihtuvat kahden vuoden välein. Nyt tarjolla Hot Chili (punainen) ❤️, Blueberry Dream (sininen) 💙, Salted Caramel (ruskea) 🧡 ja Fresh Basil (vihreä) 💚.
Uudet värimallit nähtävissä livenä myymälässä.
Toki kaikissa hoitosukkalaaduissa tarjolla edelleen myös vanhat tutut perusvärit.
#apuvälineandante #sigvaris #semitransparent #hotchili #blueberrydream #saltedcaramel #freshbasil #lääkinnällisethoitosukat #tukisukat #kompressiosukat #jalkojenturvotus


7.3.2023


1.3.2023
💜 🦄 💜 🍬 💜 🍡 💜
Ei tarvitse hoitosukankaan olla tylsän näköinen vai mitä olet mieltä?
Sigvariksen Semitransparent (ent. Magic) -sukissa on tarjolla perusvärien lisäksi erikoisvärejä, jotka vaihtuvat kahden vuoden välein. Tänään lähti asiakkaalle mukaan viimeinen pari päättyneen 2-vuotiskauden neljästä erikoisväristä, lempeä deep lavender. Maaliskuun alusta vanhat värit poistuivat ja tarjolla on nyt uudet värit ”Hot Chili” 🌶, ”Fresh Basil” 🍃, ”Salted Caramel” 🥮 ja ”Blueberry Dream” 💙.
Saan uudet värimallit myymälään livenä hypisteltäviksi piakkoin.
Sukat tilattavissa kuitenkin jo nyt.
#apuvälineandante #sigvaris #semitransparent #deeplavender #hotchili #freshbasil #saltedcaramel #blueberrydream #lääkinnällisethoitosukat #tukisukat #kompressiosukat #jalkojenturvotus


24.2.2023
❄⛄❄ Vaikka valoa ja kevättä kohti mieli jo halajaa, niin hetki mennään vielä talvisissa maisemissa.
Tänään jäi taas erityisen hyvä mieli jalkineasiakkaan jäljiltä 🥰 💙
Iäkäs 90 v herra, taustalla diabetes, jalkaterien tunto kuitenkin vielä hyvin tallella, käytössä vetskalliset kompressiosukat turvotuksen hoitoon.
Suurimpana ongelmana hyvin herkästi palelevat jalat ja isovarpaiden kivuliaat kovettumat. Niitä hän oli juuri matkalla hoidattamaan jalkahoitajan luo.
Hankaluutta jalkinehankinnoissa tuotti se, että normikenkäkaupan kenkiin eivät paksut lämpimät suosikkivillasukat mahdu ja jo ilman villasukkiakin varvastila tahtoo loppua kesken. Eräitäkin kauppoja oli jo koluttu, mutta tuloksetta.
Nyt sovitettiin NewFeetin leveälestinen varvasosiostaan tilava miesten talvijalkine, jossa nauhojen ansiosta jalkapöydän päällä tilasäätömahdollisuus ja lisäksi ulkosyrjällä sivuvetska pukemista helpottamaan. Ja hokkus pokkus, sinne sujahtivat jalat villasukkine kaikkineen.
Asiakkaan kommentti askeltamaan lähdettäessä oli taas se sovituksen mukavin osuus: ”Kummallista, että varpaissa tuntuu siltä, ettei tunnu miltään!” 💙💙💙💙
#apuvälineandante #newfeet #jalkineet #erityisjalkineet #tilavavarsijalkine #kipeätjalat #kovettumat #vaivaisenluu #kipukuriin #apuajalkavaivoihin


13.2.2023
💝 💐 Ystävänpäivänä muistetaan ystäviä.
Kuka muistaa niitä, joilla ystäviä ei ole?
Ehkä sinä voisit muistaa tänä Ystävänpäivänä jotakuta, jonka uskot sitä todella tarvitsevan.
Yksi yllättävä puhelinsoitto, pieni viesti, ystävällinen sana, hymy tai tervehtiminen kadulla voi merkitä enemmän kuin arvaatkaan.
Paljon iloa ja pikkuaurinkoja sinunkin Ystävänpäivääsi 🌞 💖
– Kristiina


11.2.2023
💛 🤗 Yllätä ja ilahduta ystävääsi Ystävänpäivänä tiistaina 14.2. jollain pienellä, mutta hyödyllisellä. Tässä muutama ehdotus. Muutakin pientä kivaa tarjolla myymälässä.
Andante on avoinna maanantaina 13.2. poikkeuksellisesti vain klo 10-14, mutta loppuviikon normaalein aukioloajoin
(ti-to 10-17 ja pe 10-15).
Tervetuloa 💛
#apuvälineandante #jääpiikki #jalanpesusandaali #liukuestekalossit #carecarepitosukka #hotosukkienpukemishansikkaat #pyörähdystyyny #voiteenlevitin #pientäkivaaystävänpäivälahjaksi


3.2.2023
🤔 No nyt oli hieman haastetta 🤔
Hakusessa oli työkengäksi ilmava, mutta jämäkkä sandaali, joka huomioisi jalan seuraavat ongelmat:
– korkea holvi (lähes kaarijalka)
– plantaarifaskiitti
– kadonnut kantapään rasvapatja
– kantapäiden muotoero
– kantapään virheasento
– jalkaterän etuosan virheasento
– varpaiden tyvinivelten nivelrikko
– alkava hallux valgus (vaivaisenluu)
– lisäksi kyseessä ns. ”herkkäjalka”, joka vaati alle ja päälle joustoa ja pehmeyttä

Ja löytyihän se ratkaisu NewFeetin mallistosta 👏
Tarrakiinnitteinen sisäpuolelta kauttaaltaan pehmustettu hyväkäyntinen sandaali, jossa on myös kantapään takana säädettävä tarrakiinnitteinen remmi. Sandaalissa on irrotettava paksuhko pohjallinen, joka on korvattavissa sellaisella yksilöllisellä pohjallisella, jossa on huomioitu jalan korkeaholvisuus, plantaarifaskiittivaiva, virheasennot, nivelrikko ja vaivaisenluu.

Jos sinulla on jalkaongelmia ja hankaluutta löytää sopivaa kenkää tavallisesta kenkäkaupasta, tule käymään. Pohditaan yhdessä sinulle sopivaa jalkineratkaisua.
#apuvälineandante #newfeet #sandaalit #tarrasandaalit #jalkineet #erityisjalkineet #jalkatutkimus #asentokorjaus #kuormituksentasaus #kuormituksenkevennys #pituuserokorjaus #kipeätjalat #herkkäjalka #nivelrikko #halluxvalgus #vaivaisenluu #kipukuriin #apuajalkavaivoihin


28.1.2023
🙁 Liukkaat kelit ne vaan kiusaavat edelleenkin.
Toivottavasti et tarvitse näitä, mutta jos vahinko kuitenkin sattuu 😲,
täältä minulta näitäkin saa.
Tervetuloa palveltavaksi!
#apuvälineandante
#tasapaino
#liukastuminen
#kaatuminen
#kaatumisvamma
#polvituki
#kantoside
#rannetuki
#peukalotuki
#niskatuki


16.1.2023
⛄❄❄⛄❄❄⛄❄❄⛄❄❄⛄❄❄⛄❄❄⛄
Lumisadetta – suojakeliä – räntäsadetta – vesisadetta – pakkasta …
Kelit vaihtelevat yhtenään ja muuttavat samalla tienpinnat liukkaiksi. Nyt kannattaa tarkastaa, olisiko tarpeen päivittää jalkineiden liukuesteiden lisäksi myös kävelykeppien ja kyynärsauvojen jääpiikit? Täältä niitäkin saa.
Myös maanmainioita liukuestekalosseja saatavana edelleen. Täydennän kokoja sitä mukaa, kun edelliset loppuvat hyllystä.
#apuvälineandante #jääpiikki #kruunujääpiikki #kävelykeppitarvike #tasapaino #liukastuminen


8.1.2023
🎁 Saitko lahjaksi hyvät ulkoilujalkineet? Tehdään niistä vieläkin paremmat yksilöllisillä tukipohjallisilla. Sellaisilla, joita juuri sinun jalkasi tarvitsevat.

Varaa aika tunnin mittaiseen tukipohjallismitanottoon, jossa kartoitetaan asentokorjauksen, kuormituksen tasaamisen, ihomuutosten keventämisen tai vaikkapa alaraajojen pituuserokorjauksen tarve.
Voit varata ajan myös lyhyempään puolen tunnin jalkatutkimukseen, jolloin selviää, pärjättäisiinkö jollain kevyemmällä ratkaisulla.
Muistathan, että asentoa korjaavilla pohjallisilla myös kenkäsi säilyvät pidempään ryhdikkäinä ja antavat tällöin jaloillesi paremman tuen.

Varaa aikasi soittamalla minulle numeroon
☎ 050 4664 774.
Olen täällä sinua varten, tervetuloa!
#apuvälineandante #tukipohjalliset #yksilöllisettukipohjalliset #tukipohjallismitanotto #jalkatutkimus #asentokorjaus #kuormituksentasaus #kuormituksenkevennys #pituusero #jalkojenpituusero #alaraajojenpituusero #pituuserokorjaus #kipukuriin


6.1.2023
🌹 Andante palaa arkeen 9.1.2023.
Maanantaista alkaen normaalit aukioloajat
ma-to 10-17 ja pe 10-15.
Nähdään taas kasvokkain ensi viikolla!


23.12.2022
🌲 🌟 Andante rauhoittuu joulun viettoon ja liike on suljettu pyhien välipäivät 24.12. – 8.1. Palvelen jälleen maanantaina 9.1.2023.
🌲 🌟 Suuri kiitos kuluneesta vuodesta asiakkailleni.
Toivon kaikille rauhallista joulunaikaa ja paljon iloisia hetkiä alkavalle uudelle vuodelle 2023!
– Kristiina


12.12.2022 ❤️ Äidin kanssa ulkoilemassa ❤️

⛄ Talviulkoilu on kivaa, kun ei palele pakkasessa eikä tuiskussakaan ❄
Andanten kautta tilattavat kotimaiset Nokkosnutun pyörätuolijalkapussi ja sen kanssa näppärästi yhteen sopiva hupullinen tai kauluksellinen pyörätuoliviitta ovat helposti puettavat ja pitävät pyörätuolissakin istuvan ulkoilun aikana lämpimänä. Pintamateriaaliksi on tarjolla herkullinen värivalikoima taffetakankaita, joihin ommellaan vanulaminaattivuori ja jotka kestävät pakkasta ja pitävät tuulen ja sateen loitolla. Omasta lempiväristä ommellussa pussissa on kiva matkustaa vaikkapa lämpöiset töppöset jalassa.
Pyörätuoliviitassa on irrotettava teddy- tai fleecevuori, jossa on sisätaskut käsiä varten.
Jalkapussiin saa erikseen tilattuna irrotettavan teddy- tai fleecevuoren lisälämpöä antamaan.
Jalkapussiin on ommeltu liukumaton kangas taakse peffan alle ja alas jalkatukien kohdalle. Lisäksi pussissa on säädettävä kiinnitysnauha, joka kiinnitetään pyörätuoliin. Liukuestekangas ja kiinnitysnauha turvaavat istujan pysymisen paikallaan pyörätuolissa.
Viitassa on edessä täyspitkä vetoketju ja alhaalla helmassa kiristysnauha.

Tilaustuotteina Andantesta. Mallikappaleita myymälässä.
Tervetuloa tutustumaan malli-, materiaali- ja värivalikoimaan!
#apuvälineandante #nokkosnuttu #koli #vaatteitapyörätuolinkäyttäjille #vaatteitaikäihmisille #vaatteitaliikuntarajoitteisille #jalkapussi #pyörätuolijalkapussi #pyörätuoliviitta #taffeta
@nokkosnuttu


10.12.2022
🐰🌲 🐰 🌲 🐰🌲 🐰
Jänön jalka jätti pienet
jäljet kankahalle,
kun se juoksi joulunviettoon
kotiin kuusen alle.

Hyvää neljättä adventtia 🕯🕯🕯🕯


17.12.2022
Jouluyllätys 😮
Voiko näin söpöä ollakaan 😍
Ja ihan itse tehty 😚
Kiitos hyvän mielen tuojille 🌲🌲🤗🌲🌲


12.12.2022
🌲🌲🌲🌲 Vieläkö pukinkontistasi puuttuu jotain pientä mutta hyödyllistä?
Voisiko se olla vaikkapa…

… artroosikäsineet …
… jalanpesusandaali …
… tehokas jalkavoide …
… lentosukat …
… kotimaiset liukuestekalossit …
… kotimainen CareCare-liukuestesukka …
… postinkeräyskassi …
… hoitosukkien pukemishansikkaat …
… pyörähdystyyny lonkkavaivaiselle …

… tai jotain ihan muuta 😊?

Tule käymään ja ihmettelemään!
Pohditaan yhdessä 🤔
#apuvälineandante #artroosikäsineet #jalanpesusandaali #jalkavoide #lentosukat #liukuestekalossit #carecarepitosukka #postikassi #hotosukkienpukemishansikkaat #pyörähdystyyny #pientäkivaapukinkonttiin


10.12.2022
❄ 🌲 ❄ 🌲 ❄
Kuusen oksat lumitähdin
nyt on koristettu,
koivuihin on kirkkaat jäiset
puikot ripustettu.

Hyvää kolmatta adventtia 🕯🕯🕯


5.12.2022
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙


4.12.2022
🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲


3.12.2022
🌲 🌟 🌲 Huurteinen metsä ja luminen maa.
Otsaasi enkeli koskettaa.
Lävitse roudan ja paksun jään
taivas tuo lämpöään.

Hyvää toista adventtia 🕯


26.11.2022
✨ ⭐ ✨ Jos on liian vähän aikaa,
kokeilehan tätä taikaa:
Kääri kiire joulusukkaan,
sano sille: Mene hukkaan!
Johan loppuu turha touhu,
saapuu rauhallinen joulu!

Hyvää ensimmäistä adventtia 🕯


23.11.2022
😱 Hirvittääkö ajatellakaan talven liukkaita kelejä?
Kotimaisen liukuestekalossin avulla sekä ehkäiset liukastumisten aiheuttamia kaatumisia että torjut kosteutta.
Kalossin voimakkaasti kuvioitu kumipohja sisältää kovia liukuesterakeita, jotka jäälle tai muulle liukkaalle pinnalle astuttaessa pureutuvat alustaan estäen tehokkaasti liukastumisia.
Päällinen on notkeaa, joustavaa, venyvää ja hyvin periksi antavaa kumia, joten kalossi on helppo pukea kengän päälle heikommillakin käsi- ja sormivoimilla.
Kalosseja ei tarvitse riisua kauppaan tai muihin sisätiloihin mennessä*, vaan niitä voi pitää kengän päällä koko liukkaan ja loskaisen kauden ajan turvaamassa kävelyä ja samalla suojaamassa kenkää kastumiselta.
Kalossien kanssa voi ajaa autoa.
Kalosseista on saatavana koot 34-47. Kalosseista valitaan sama koko kuin omat kengät ovat.
Liukuestekalossi Bonus on kotimainen Tampereella valmistettu tuote 😍👍. Se on Työterveyslaitoksen hyväksymä CE-hyväksytty talviliukueste (CE-liukuestetestaus nro 26502T01).
* HUOM! ⛔ Älä käytä kalosseja liukuportaissa 🖐
#apuvälineandante #liukueste #liukuesteet #liukuesteetpitävätpystyssä #liukuesteetkenkiin #tasapaino #liukastuminen #lonkkamurtuma #osteoporoosi #liukuestekalossit #tervetuloatalvi


20.11.2022
😵 🌛 😴 Sairastaako kotona asuva omaisesi muistisairautta ja vaelteleeko hän öisin? Haluatko saada itsellesi rauhallisemman yön, mutta kuitenkin myös tiedon, jos omaisesi lähtee liikkeelle?
Mattohälyttimen matto voidaan asettaa lattialle esim. vuoteen viereen tai oviaukon kohdalle. Mattohälytin hälyttää hakulaitteessa, kun henkilö astuu maton päälle. Hälyttävä hakulaite voi olla hoivahenkilöllä mukana (vyöllä tai taskussa) tai esim. puolisolla yöpöydällä. Hakulaite ilmoittaa hälytyksestä oman valinnan mukaan joko äänen kanssa tai pelkästään värisemällä. Hakulaitteen kantama on noin 120 metriä.
Hakulaite ja hälytin toimivat paristoilla, jotka ovat mukana pakkauksessa. Laitteisto ilmoittaa valomerkillä paristojen virran vähenemisestä.
Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan eli
* maton/painealustan
* hälyttimen ja
* taskukokoisen langattoman hakulaitteen.
Laite on erittäin helppo asentaa.
Laite sopii vain sisäkäyttöön.
Koko:
Matto/painealusta: 70 x 45 x 0,5cm (pituus x leveys x korkeus)
Hälytin: 13,7 x 3,8 x 2,2cm (korkeus x leveys x syvyys)
Hakulaite: 8,0 x 5,5 x 2,2cm (korkeus x leveys x syvyys)
Takuu: 1 vuosi
#apuvälineandante #dementia #alzheimer #muistisairaus #yöllinenvaeltelu #mattohälytin #turvaakotiin #yöunet


12.11.2022
💙 💖 Onnea ihan jokaiselle isälle sunnuntaina 💝 💙
Aiheeseen sopivasti katsoin hetki sitten Yle Areenasta dokumenttielokuvan ”Miesten vuoro”, jossa kuullaan saunan lauteilla suomalaisten miesten koskettavia tarinoita rakkaudesta, kuolemasta, syntymästä, ystävyydestä – elämästä. Kannattaa katsoa hetkenä, jolloin ei ole leffan jälkeen kiire mihinkään, vaan voi jäädä istuskelemaan leffan synnyttämiin tunnelmiin.


9.11.2022
☔️💦 Apuväline Andante ja Kristiina esittäytymässä ja esittelemässä Andanten tarjoamia tuotteita ja palveluja. Treffit oli tehty Keravan eläkkeensaajat ry:n kerhotapaamiseen Keravan Sampolan palvelukeskukseen. 
Päivä oli ulkoasultaan vesitihkuinen ja pimeähkö, mutta lempeä ja aurinkoinen kuulijakunta kirkasti päivän 🤗
Mukana ilahduttavan monet jo ennestäänkin tutut kasvot. 
Kiitos vierailukutsusta 💕💜 
Tavataan uudelleen myymälässä, jonne on matkaa vain pienen pienen kivenheiton verran.
#apuvälineandante #keravaneläkkeensaajatry #sampolanpalvelukeskus #kultasepänkatu7 #kerava


6.11.2022
Pyhäinpäivänä muistellaan edesmenneitä läheisiä ja ystäviä, sisarta, isää, isovanhempia, setiä, enoja, tätejä ja muita sytyttämällä kynttilä hautausmaalla. 
Paijalan hautausmaa Tuusulassa ja kaikki ne kynttilät pimenevässä illassa hiljensivät muistelemaan.
Rauhallista pyhäinpäivää 🕯


30.10.2022
☂💦🧥 Uutta senioriskootterin tai pyörätuolin käyttäjälle!
Nokkosnutun uutuustuote on takkiviitta, joka on valmistettu tuulen, sateen ja kylmän kestävästä taffetasta. Takkiviitassa on vetoketju, säädettävä huppu, isot etutaskut ja 60 g vanulaminaattivuori. Takin hihat ovat väljät ja antavat liikkumatilaa henkilölle, joka liikkuu itsenäisesti pyörätuolilla kelaten ja väljyytensä ansiosta takkiviitta on helppo pukea pyörätuolissa istuvalle. Takkiviitta on erinomainen myös seniori- tai sähköskootteria käyttävälle, koska väljien hihojen ansioista se ei rajoita ulottumista ohjaustankoon ja se suojaa hyvin käsivarret ajon aikana sadekelilläkin.
Takkiviittaan on mahdollista tilata irrotettava fleecevuori lisälämpöä antamaan.
Värivaihtoehdot tummansininen, tummanharmaa, viininpunainen ja keltainen.
Pirteät keltaiset mallikappaleet takkiviitasta ja fleecevuorista nähtävillä myymälässä.
#apuvälineandante #nokkosnuttu #koli #vaatteitapyörätuolinkäyttäjille #vaatteitaikäihmisille #vaatteitaliikuntarajoitteisille #takkiviitta #fleeceviitta #sadeviitta #pyörätuoliviitta #senioriskootteri #sähköskootteri
@nokkosnuttu


22.10.2022
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁


17.10.2022
Tuusulan Keudan Vammaismessuilla oli mahdollisuus osallistua arvontaan,
jossa voittona oli yksilölliset tukipohjalliset Apuväline Andantesta.
Nyt seuraa arvonta!
💥 🎶 🎺 🏆
Voittaja on nyt tiedossa ja voittajalle ilmoitetaan huomenna henkilökohtaisesti ☎
Onnittelut, Hanna!


13.10.2022
🌤 🍁 🍂 Upea aurinkoinen syyssää kruunasi eilisen visiittini Tuusulanjärven Reuman kerhotapaamiseen, jossa edelleen asiaa yksilöllisistä reumapohjallisista ja reumajalkineista.
Mikä ihanan idyllinen miljöö löytyikään aivan Hyrylän keskustasta kerrostalojen keskeltä – Vanha Maamiesseurantalo Mäntymäki kopisevine puulattioineen 😮😍
Ja eipä ajankohta vierailulle olisi voinut olla sopivampi, olihan Maailman reumapäivä!
Kiitos, oli kivaa olla vieraananne 💕 💚
#apuvälineandante #tuusulanjärvenreuma #reumapohjalliset #reumajalkineet #reumaviikko #reumaviikko2022 #maailmanreumapäivä
@tuusulanjarvenreuma


10.10.2022
Tänään Tuusulanjärven Reuman Järvenpään kerhon vieraana Myllytien toimintakeskuksessa Järvenpäässä esittelemässä Andanten palveluja ja tuotteita ja kertomassa, mitä on tärkeää huomioida, kun valmistetaan yksilöllistä reumapohjallista tai valitaan hyvää reumajalkinetta.
Kiitos, kun kutsuitte vieraaksenne 💕💙
Hassua, että kuulijakunnassa sattui istumaan viime lauantain Vammaismessujen salaperäisen pehmonallen emo (lue tekijä), joka osasi kertoa, että pehmoherra on nimeltään Malla.
Joka päivä jotain uutta … 😃
#apuvälineandante #tuusulanjärvenreuma #myllytientoimintakeskus #reumapohjalliset #reumajalkineet #reumaviikko #reumaviikko2022
@tuusulanjarvenreuma @myllytie_toimintakeskus


8.10.2022
Hei hulinaa Keski-Uudenmaan Vammaismessuilta Tuusulan Keudasta 👋
Kohtuullisen vilkas päivä myräkkäisestä tuulisesta säästä huolimatta.
Kiitokset Keudalle toimivista järjestelyistä ja opiskelijoille hyvästä huolenpidosta.
Kiitos myös vieraille mielenkiintoisista keskusteluista!
Erityiskiitos sille tuntemattomaksi jääneelle messuvieraalle, joka raaski luopua arpajaisvoittona saamastaan niin kovasti Andanten värisestä pehmonallesta 💙💙
Julkaisun liikkuvana kuvana messuilla esittelyssä ollut Aistikanavan Taikalattia
🍃🍁🍃🍂
#apuvälineandante #vammaismessut #vammaismessut2022 #tuusula #keuda #messunalle
https://www.vammaismessut.net


7.10.2022
👋 👋 👋 MUISTATHAN, että …


5.10.2022
Keravan Vanhustenviikon tapahtuma takana.
Kivaa vaihteluahan tämä oli paja- ja myymälätyöskentelyyn.
Kiitos kaikille esittelypöydän ääressä viivähtäneille vierailijoille mukavista rupatteluhetkistä!
Ohessa Uudenmaan Muistiluotsin infopöydältä mukaan tarttunutta tärkeää muistettavaa 😊
#apuvälineandante #vanhustenviikko #yhdessäluontoonjokaiänoikeus #vanhustenpäivä #vanhustenviikkokerava #uudenmaanmuistiluotsi


4.10.2022
👋 👋 👋 MUISTATHAN, että Andante on suljettu keskiviikkona 5.10. koko päivän.


1.10.2022
🍁 🍁 🍁 Olen lauantaina 8.10. klo 11-15 Tuusulan Keudassa (Kirkkotie 31) Keski-Uudenmaan Vammaismessuilla esittelemässä Apuväline Andanten palveluja ja tuotetarjontaa.
🍎 🍎 🍎 Tule moikkaamaan ja samalla tsekkaamaan esittelypöytä!
#apuvälineandante #vammaismessut #vammaismessut2022 #tuusula #keuda
https://www.vammaismessut.net


26.9.2022
🍃🍂🍄🍁🍃 Andanten kautta on nyt tilattavissa Nokkosnutun ompelemia sateenpitävästä taffetasta valmistettuja
– takkiviittoja
– pyörätuolijalkapusseja ja
– hupullisia tai kauluksellisia pyörätuoliviittoja jalkapussilla tai ilman.
Useimpiin ulkovaatteisiin on tilattavissa vanulaminaattivuoren lisäksi irroitettava fleece- tai teddyvuori tuomaan lisälämpöä.

Sateenpitävien ulkoiluvaatteiden lisäksi tilattavissa on myös Nokkosnutun helposti päälle puettavia
– viittoja
– takkiviittoja ja
– ponchoja,
joiden valmistusmateriaalina on fleece-, college- tai 100% villakangas.
Myös sisävaatemalleja on saatavana takaa lyhyemmällä helmalla, jolloin ne soveltuvat hyvin myös pyörätuolin käyttäjälle.

Saatavissa olevien materiaalien värivalikoima on hyvin runsas.
Materiaali- ja värimallit nähtävissä myymälässä.
#apuvälineandante #nokkosnuttu #vaatteitapyörätuolinkäyttäjille #vaatteitaikäihmisille #vaatteitaliikuntarajoitteisille #fleeceviitta #jalkapussi #sadeviitta #fleeceponcho #villaviitta #pyörätuoliviitta #taffeta
@nokkosnuttu


25.9.2022
Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää on vietetty vuodesta 1954 lähtien. Vanhustenviikkoa vietetään tänä vuonna 2.-9.10. teemalla ”Yhdessä luontoon – joka iän oikeus”.
Keravalla järjestetään Vanhustenviikolla monenlaisia tapahtumia useassa eri paikassa. Ohjelma liitteenä.
Vanhustenviikon Apuvälinemessuilla on myös Apuväline Andantella oma esittelypöytä keskiviikkona 5.10. klo 12.30-15.00. Paikka on Keravan kirjaston Pentinkulma-sali, Paasikivenkatu 12. Ennen esittelypöytien avaamista Pentinkulman salissa Apuvälinemessujen luennot oheisen ohjelman mukaan.
Vanhustenviikon tapahtumat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia ellei toisin mainita.
#apuvälineandante #vanhustenviikko #yhdessäluontoonjokaiänoikeus #vanhustenpäivä #vanhustenviikkokerava #keravankirjasto #pentinkulma


18.9.2022
🧦👕👖 Sain muhkean lähetyksen Nokkosnutusta Pohjois-Karjalasta. Lähetyksen tarkka sisältö selviää lähipäivinä, kun saan pakkaukset puretuiksi.
Sen verran jo tiedän, että luvassa on erikoismitoitettuja vaatteita ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille sekä erityismitoituksen vaatteita myös pyörätuolia käyttäville. Ihanan pehmoista ja muhevaa fleeceä, teddyä ja villaa ainakin viittojen, ponchojen ja tossujen muodossa sekä sadeviittaa syksyn sateisiin.
Kaikki tuotteet ommellaan Suomessa Pohjois-Karjalassa Kolin kansallismaisemissa.
Alkavalla viikolla tuotteet ovat jo myymälässä purettuina ja ihasteltavina. Tilauksesta näitä saa omissa suosikkiväreissä ja materiaaleissa.
Infoilen tuotteista myöhemmin lisää, mutta kurkkaamaan voi tulla jo nyt!
#apuvälineandante #nokkosnuttu #koli #vaatteitapyörätuolinkäyttäjille #vaatteitaikäihmisille #vaatteitaliikuntarajoitteisille #fleeceviitta #jalkapussi #sadeviitta #fleeceponcho #villaviitta #pyörätuoliviitta
@nokkosnuttu


6.9.2022
Yrittäjä yritti eilispäivänä niin kovasti 🥵, että eilinen Yrittäjän päivä olisi unohtunut tyystin, ellei asiakas olisi muistuttanut tuomalla Yrittäjän päivän kunniaksi lahjaksi kirjaansa ”Postlarista Rientolaan” ✍
Kirja kertoo asiakkaan isovanhempien tarinaa ja suvun historiaa Ali- ja Yli-Keravalla 1900-1940, jona aikana perustettiin Keravan kauppala (1924). 
Lähialueen historiaa siis luvassa iltalukemiseksi 📕📖
Kirjan voi hankkia suoraan Aulilta itseltään
auli.eho@gmail.com
#apuvälineandante #yrittäjänpäivä2022 #naisyrittäjät #pienyrittäjät #jaksaajaksaa
#postlaristarientolaan #keravanhistoria #keravankauppala
@ehoauli


31.8.2022
Onko sinulla tai omaisellasi tasapaino-ongelmia ja kasvanut riski lonkkamurtumille? Tiesithän, että lonkkamurtumia voidaan ehkäistä helposti lonkkasuojilla?
Videoklipissä lonkkasuojavyö, joka soveltuu omatoimiselle ja aktiiviselle liikkujalle ja joka on helppo pukea vaatteiden päälle. Saatavana on myös perinteisiä lonkkasuojahousuja, jotka soveltuvat ympärivuorokautiseen käyttöön ja jotka tuovat turvaa myös yöllisille wc-reissuille. Kun turvallisuuden tuntu liikkuessa paranee, myös päivittäinen aktiivisuus ja liikkuminen sekä sisällä että ulkona lisääntyvät. Ja kun liikkuminen lisääntyy, myös peruskunto ja toimintakyky säilyvät pidempään
#safehip #lonkkasuoja #lonkkasuojavyö #lonkkasuojahousut #safehipactive #tasapaino #kaatuminen #lonkkamurtuma #osteoporoosi #pysyliikkeellä


24.8.2022
Alaraajojen pituuseron aiheuttamaa polvi-, lonkka- tai selkävaivaa 💥 ?
Näinkin helposti se saattaa olla autettavissa, nimittäin pituuseroa korjaavalla pohjallisella tai vain pelkällä kengän sisään laitettavalla kantakorotuksella.
No, ihan itsekseen tuo korotus ei synny. Ensin pitää tulla käymään 🏃‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️🏃‍♂️, jotta päästään tarkentamaan pituuseron määrä ja samalla katsastamaan kenkä, jossa korotusta on tarkoitus käyttää.
Voit varmistaa vapaan ajan soittamalla minulle numeroon 📞 050 4664 774 ja varaamalla itsellesi ajan kartoitukseen. Tai sitten vain tulet pistäytymään.
Ja sitten ei kun hommiin ✂🛠
#apuvälineandante #pituusero #jalkojenpituusero #alaraajojenpituusero #korotus #jalkinekorotus #pituuserokorjaus #kipukuriin


19.8.2022
Asiakas poikkesi tänään kyselemään kuulumisia ja toi tullessaan itse valmistamaansa omena-aprikoosihilloa.
Olipa ihana yllätys, kruunu perjantaipäivälle 👑💝
Kiitos, ystäväiseni 😊
Taidan päästä viikonloppuna muurinpohjalettujen paistoon 😋


16.8.2022
💙 Myymälässä jäännöspareja kesäsandaaleita -30%
(löytyy yksittäisiä pareja kokoa 38, 39, 40, 41).

🥵 Kesän viimeisiin hellepäiviin tai etelän syyslomalle ja saapuuhan se kesä onneksi taas ensi vuonnakin.
Hae pois omasi 🏃🏃‍♂️


14.8.2022
🌸 Andante palaa arkeen ma 15.8.
Myymälässä on taas normaalit aukioloajat
ma-to 10-17 ja pe 10-15.
Tukipohjallisten, hoitosukkien ja polvitukien mitanotot edelleen ajanvarauksella.
Muissa asioissa voit poiketa sisään koska hyvänsä aukioloaikoina.

Nähdään 💕


21.7.2022
💙 Apuväline Andante lomailee kolme viikkoa 25.7.-14.8.

Palaan töihin maanantaina 15.8., jonka jälkeen taas normaalit aukioloajat ma-to 10-17 ja pe 10-15 🧚‍♂️🐦🦄🐟


9.7.2022
Tiedätkö, mikä on CareCare-pitosukka?

CareCare-pitosukka on jarrusukka liukastumista vastaan. Sukan väri kertoo sukan koon 🐙🐾🐸🐳
Pitosukka lisää kitkaa jalan ja alustan välillä. Se estää liukastumisia ja helpottaa omatoimista ja turvallista liikkumista ja asennon korjailua vuoteessa.
Pitosukka on hygieeninen ja hengittävä.
Pitosukkaa voi käyttää niin kuivissa kuin kosteissakin sisätiloissa ja sen voi pukea sekä paljaaseen jalkaan että sukan päälle.
Ja mikä parasta, CareCare-pitosukka on kotimainen tuote 🇫🇮👏
Sukan mukana saat aina myös käyttöohjeen 🧐

Katso tästä linkistä sukan käyttötapoja:
https://www.youtube.com/watch?v=iQJoQcjoc5I


4.7.2022
👟👟 Nyt tarvittiin hankalan vasaravarpaan, vaivaisenluun ja räätälinpatin omistajalle pehmeät kengät ja nehän löytyivät Berkemann-mallistosta. Kengässä irrotettava sisäpohjallinen, reilu varvastila ja päällinen joustavaa ComfortKnit-materiaalia, joka ei kiristä eikä purista. Pohjakin mukavan taipuisa. Tekstiilikudoksessa jousto-ominaisuuden lisäksi kaupan päälle vielä upeat bling-blingit 🤩
PS. Malleja myös ilman blingiä-blingiä ja muissakin väreissä.


22.6.2022
🍀☀️🌿☘️
Andante on avoinna torstaina 23.6. klo 10-15.
Juhannusaattona ja juhannuspäivänä liike on suljettu.

Kaunista valon ja keskikesän juhlaa 💜💙💚


16.6.2022
🌱🌿 Nyt näitä taas saa 👏
Täydensin hyllyyn ihanan lutuisia kotimaisia Iloiset varpaat -tuotesarjan jalkojenhoidon geelituotteita.
Pehmentävät, kosteuttavat ja samalla hoitavat ihoa 💚
Jos vaivaisenluu, räätälinpatti tai vasaravarvas vihoittelevat, näistä löydät todennäköisesti helpotusta 👣👣👣👣


9.6.2022
Talvi oli pitkä ja runsasluminen ☃️.
Nyt kuivat ja hiekasta siivotut kadut kutsuvat vihdoinkin valoon ja aurinkoon ☀. Luottovehje kaveriksi ja ei kun menoksi.

Myymälässä näytillä uusi ja elegantti alumiinirunkoinen Ruotsissa valmistettu Lets Fly -rollaattori, joka painaa vain 6,8 kg. Kivan kevyt työnnellä ja kääntyy näppärästi pienessäkin tilassa. Suuret etupyörät, jotka helpottavat kynnysten ja kiveysten ylitystä. Lisävarusteena selkätuki ja kankainen ostoskassi.
Värivaihtoehdot musta, punainen, valkoinen ja shampanja.

Kevyempään kävelyn tuentaan löydät myymälästä myös kävelykepit ja kyynärsauvat.


21.5.2022
Ihanan pirteä värien sekamelska.
Sain valikoimaan 100% kotimaista käsityötä olevat Ortobio-erityisjalkineet 👞👟.
Värit ja kuosit näyttävät herkullisen hauskoilta.
Näillä kelpaa popotella.


15.5.2022
Apuväline Andante tarjoaa apuvälinealan tuotteita ja palveluita Keski-Uudenmaan alueelle. Myymälä on taas avoinna normaalisti ma-to 10-17 ja pe 10-15.
Tukipohjallisten, hoitosukkien ja polvitukien mitanottoon kannattaa varata aika etukäteen.
Muissa asioissa voit poiketa sisään koska hyvänsä aukioloaikoina.
Tervetuloa 🌿☀️


10.5.2022
Apuvälinemessut 2022 Helsingin Messukeskuksessa keskiviikosta perjantaihin 11.-13.5. Messuilla esitellään apuvälinealan, kuntoutuksen ja hoivatyön uusimpia ratkaisuja.
Esillä on laajasti apuvälineitä sekä kuntoutuksen ja esteettömyyden ratkaisuja.
https://apuvaline.expomark.fi/kavijalle/

Apuvälinemessut. Avustajakoira. Kuva: Laura Vesa

5.5.2022

🌸 Onnea ihan jokaiselle äidille sunnuntaina❣️

Ja jos jäi Äitienpäivälahjan hankinta viime tippaan 🤭, niin vielä ehdit kipaista huomenissa hakemassa lahjakortin, jonka äiti voi käyttää vaikkapa kivoihin kesäsandaaleihin.
Myymälä avoinna huomenna perjantaina klo 10 – 15 .


4.5.2022
Koronarajoitukset hellittävät ja Andante heräilee uuteen kevääseen ja kesään 🌱🌱☀️.
Myymälä on taas avoinna normaalisti ma-to 10-17 ja pe 10-15.
Tukipohjallisten, hoitosukkien ja polvitukien mitanottoon kannattaa varata aika etukäteen.
Muissa asioissa voit poiketa sisään koska hyvänsä aukioloaikoina.

Tervetuloa 🌻 !

Hei!
Olen Kristiina Santaniemi, yrittäjä ja Andanten omistaja.
Olen koulutukseltani apuvälineteknikko AMK ja valmistunut Ammattikorkeakoulu Stadiasta 2005 (nykyinen Metropolia).

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. View more
Hyväksy
Hei! Laita meille viestiä!
Scan the code