Lääkinnälliset hoito- ja tukisukat

Lääkinnällisiä hoitosukkia käytetään esimerkiksi turvotuksen, suonikohjujen, laskimotukosten, ruusutulehduksen, imusuonten vajaatoiminnan ja laskimoperäisten säärihaavojen hoitoon sekä suonikohjuleikkausten, ortopedisten ja plastiikkakirurgisten toimenpiteiden jälkihoitoon.
Kompressiohoito vaikuttaa monella tavalla. Se mm. vähentää turvotusta, auttaa mahdollisten haavaumien paranemista ja ehkäisee ennalta niiden syntyä sekä vähentää suonikohjuihin liittyviä vaivoja ja laskimoperäisiä ihomuutoksia.
Lääkinnällisten hoitosukkien tuottama kompressio parantaa veren takaisinvirtausta alaraajojen kudoksissa ja tehostaa lymfavirtausta.
Samalla mikroverenkierto ja sen myötä kudosten hapensaanti paranee. 
Lääkinnälliset hoitosukat valitaan käyttäjän omien mittojen mukaan.
Mitat otetaan mieluiten aamulla mahdollisimman pian ylösnousun jälkeen, jolloin alaraajojen turvotus on pienimmillään.
Varaa aika mitanottoon soittamalla numeroon 050 4664 774.
Hoitosukat puetaan aamulla heti vuoteesta ylös noustessa, jolloin jaloissa ei vielä ole turvotusta. Sukkia pukiessa kannattaa käyttää erityisiä pukemishansikkaita, joiden antaman kitkan avulla pukeminen helpottuu huomattavasti. Pukemisen avuksi on saatavissa pukemishansikkaiden lisäksi muitakin apuvälineitä. Sukan pukemis- ja riisumistekniikka opetellaan hoitosukkien mitanoton yhteydessä. Samalla saat myös sukkien hoito-, pesemis- ja säilytysohjeet. 
Andanten valikoimaan kuuluu eri materiaaleista valmistettuja avo- ja umpikärkisiä polvi- ja reisipituisia sukkia. Lisäksi on saatavana lääkinnällisiä sukkahousuja sekä äitiyssukkahousuja. Andantesta löytyy myös apuvälineet hoitosukkien pukemiseen ja riisumiseen sekä sukkaliimaa ja erityistä sukkien pesuainetta.
Andantesta saat myös kevyempää tukea antavia kompressiosukkia
(lentosukat ja tukisukat), joiden koko määritellään yleensä joko kenkänumeron tai käyttäjän pituuden ja painon mukaan.
Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. View more
Hyväksy
Hei! Laita meille viestiä!
Scan the code