Päivittäisapuvälineet, WC ja hygienia

Päivittäisapuvälineet

Päivittäisapuvälineistä saa apua erilaisiin arjen toimintoihin kuten pukeutumiseen ja ruokailuun.

Päivittäistä ruokailua helpottamaan on saatavissa nokkamukeja, lautasen reunuksia ja erikoisaterimia. Erikoisaterimien kahvat ovat usein kitkaisia, jolloin ne ovat helpommin käsiteltävissä ja usein aterimen asentoa voi taivuttaa paremmin ruokailijalle sopivaksi. Erikoisaterimet ovat usein myös tavallisia aterimia painavampia, jolloin ne ovat helpommin hallittavissa. Lautasen alle on saatavissa kitkamattoa ja lautasen reunoille muovisia lautasenreunuksia ruokailua helpottamaan.

Keittiön pienapuvälineistä tutuimpia ovat erilaiset pullon- ja purkinavaajat. 

Leikkaamisen apuna voi käyttää lenkki- ja pystykahvaisia veitsiä sekä leikkuulautoja, jotka mahdollistavat leikkaamisen jopa yhdellä kädellä.

Pukeutumisen apuvälineet helpottavat esimerkiksi kenkien ja sukkien pukemista. Kenkälusikka ja sukanvetolaite ovat tuttuja monessa kodissa. Tavallisille sukille ja tukisukille on olemassa omat pukemisapuvälineensä. Myös takin, housujen ja paitojen pukemiseen on olemassa omia apuvälineitä kuten nappikoukku ja pukeutumisen apukeppi koukkuineen.

WC-apuvälineet, hygienia

Kylpyhuoneen ja WC-tilojen tavallisimmat apuvälineet ovat suihkutuolit ja erilaiset WC-istuimen korottajat. Peseytymiseen on saatavissa avuksi erilaisia vartalon- ja selänpesimiä.

Andantesta saat edellä mainittuja päivittäisiä toimia helpottavia apuvälineitä joko suoraan myymälästä tai erikseen tilattuna.

Myymälästä löydät myös hoidollisia tarvikkeita, joihin kuuluvat esimerkiksi liukulakanat ja vuodesuojat.

Käytämme evästeitä sisällön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. View more
Hyväksy
Hei! Laita meille viestiä!
Scan the code