YHTEYSTIEDOT

Apuväline Andante
Kultasepänkatu 5
04250 KERAVA
Kartta

Kristiina Santaniemi
Apuvälineteknikko AMK
Puhelin 050 4664 774
kristiina(at)apuvalineandante.fi
Facebook

Y-tunnus 2367871-1

AVOINNA

Ma - to 10:00 - 17:00
Pe 10:00 - 15:00

VARAA AIKA MITANOTTOON

Sovithan ajan mitanottoon (yksilölliset tukipohjalliset, lääkinnälliset hoitosukat, polvituet) etukäteen soittamalla numeroon
050 4664 774

Lääkinnälliset hoitosukat

Lääkinnällisiä hoitosukkia käytetään esim. suonikohjujen, laskimotukosten, ruusutulehduksen, imusuonten vajaatoiminnan ja laskimoperäisten säärihaavojen hoitoon sekä suonikohjuleikkausten, ortopedisten ja plastiikkakirurgisten toimenpiteiden jälkihoitoon.
Andanten valikoimaan kuuluu eri materiaaleista valmistettuja avo- ja umpikärkisiä polvi- ja reisipituisia sukkia. Lisäksi saatavana on lääkinnällisiä sukkahousuja sekä äitiyssukkahousuja.
Andantesta löytyy myös apuvälineet hoitosukkien pukemiseen ja riisumiseen sekä sukkaliimaa ja erityistä sukkien pesuainetta.

Lääkinnällisten hoitosukkien käytöstä on hyvä keskustella lääkärin kanssa.

Lääkinnälliset hoitosukat määritetään ja valitaan asiakkaan omien mittojen mukaan. Mitat otetaan mieluiten aamulla mahdollisimman pian ylösnousun jälkeen, jolloin alaraajojen turvotus on pienimmillään.

Voit sopia ajan mitanottoon soittamalla numeroon
050 4664 774.

Andantesta saat myös kevyempää tukea antavia tukisukkia (lentosukat ja tukisukat), joiden koko määritellään yleensä kengän koon tai henkilön pituuden ja painon mukaan.