Ajankohtaista


16.5.2024
đŸŒ· Kai tiesit, ettĂ€ tukisukkien pukeminen EI ole taistelulaji. Pukemista helpottamaan on tarjolla monenmoisia apuvĂ€lineitĂ€. Ne kaikki saat Andantesta, josta saat myös muut sukkien kĂ€yttö- ja hoitotarvikkeet kuten pesuaineen, sukkaliiman ja silikonireunuksen puhdistusliinat.
đŸŒ· Kiireetön ja perusteellinen sukkien pukemis-, riisumis- ja hoito-ohjeistus on itsestÀÀnselvyys, tottakai ❀
đŸŒ· Hoitosukkien mitanotot teen aina ajanvarauksella.
đŸŒ· Lento- ja tukisukat sekĂ€ hoitotarvikkeet saat suoraan hyllystĂ€.
đŸŒ· Soittele minulle 📞 0504664774 tai tule kĂ€ymÀÀn, niin kerron lisÀÀ.
Tervetuloa palveltavaksi!
– Kristiina
#apuvÀlineandante#sigvaris#lÀÀkinnÀllisethoitosukat#tukisukat#lentosukat#kompressiosukat#delilahsocks#samsonsocks#travenosocks#jalkojenturvotus


12.5.2024
â˜€ïžđŸŒ·đŸŒż Iloista, aurinkoista, ihanaa ÄitienpĂ€ivÀÀ 💕


5.5.2024
🍃 IkÀÀ asiakkaallani jo 86v, mutta pĂ€ivittĂ€inen ulkoilu ja reippailu edelleen itsestÀÀnselvyys. Ohjelmaa elĂ€kelĂ€isriennoissa niin runsaasti, ettĂ€ oli hieman vaikeaa löytÀÀ yhteistĂ€ vapaata sovitusaikaa tilatuille 
kengille 😊
🍃 Jalkojen kanssa ei muuta probleemaa, kuin ”viheliĂ€iset varpaat, jotka eivĂ€t kestĂ€ yhtÀÀn painetta pÀÀllipuolelta ja aristava kantapÀÀ, josta omat pehmusteet ovat lĂ€hteneet lipettiin”.
🍃 NewFeetin kenkien pÀÀlliosan stretch-nahka on monen varvasalueelta kipuilevan jalan pelastus. Joustaa varpaiden pÀÀltĂ€ ihanasti, kuten joustaa myös kengĂ€n sisĂ€llĂ€ oleva Protektor-pohjallinen, joka takaa kantapÀÀlle huippuhyvĂ€n iskunvaimennuksen.
#apuvÀlineandante#newfeet#jalkineet#erityisjalkineet#ulkojalkineet#kÀvelykengÀt#tilavalesti#leveÀlesti#suoralesti#jalkaturvotus#vasaravarvas#kipeÀtjalat#herkÀtjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin
@new.feet_fi


28.4.2024
🎈 Andante on suljettu ti 30.4. – su 5.5.
Palvelen jÀlleen ma 6.5.
🎈 Huomenna maanantaina 29.4. liike on avoinna normaaliin tapaan klo 10-17.
🎈 Hauskaa Wappua kaikille đŸ„łđŸ„‚đŸŸ
– Kristiina


23.4.2024
💜 CareCare-pitosukka on jarrusukka, joka lisÀÀ kitkaa jalan ja alustan vĂ€lillĂ€. Se estÀÀ liukastumisia ja helpottaa omatoimista ja turvallista liikkumista sisĂ€tiloissa ja asennon korjailua vuoteessa.
đŸ–€ Pitosukka on
– hygieeninen
– hengittĂ€vĂ€
– lateksivapaa
– silikoniton ja
– ympĂ€ristöystĂ€vĂ€llinen tuote.
💚 Pitosukkaa voi kĂ€yttÀÀ niin kuivissa kuin kosteissakin sisĂ€tiloissa ja sen voi pukea sekĂ€ paljaaseen jalkaan ettĂ€ sukan pÀÀlle.
💙 Samasta materiaalista valmistettua CareCare-kitkanauhaa voi kĂ€yttÀÀ keittiössĂ€ purkkien ja pullojen avaaja-apuna. Sen avulla saa hyvĂ€n pidon myös tukikaiteisiin ja -kahvoihin. Kitkanauha soveltuu hyvin myös liukuestealustaksi vaikkapa tarjottimen, leikkuualustan tai istuintyynyn alle. Kitkanauha on oiva apu myös pyörĂ€tuolikelaukseen.
#apuvÀlineandante#carecareoy#carecare#pitosukka#pitosukat#jarrusukka#jarrusukat#liukastuminen#estÀliukastuminen#liukastumisenennaltaehkÀisy#silikoniton#lateksiton#kitkanauha#kotimainen#kotimainentuote
@carecareoy


18.4.2024
đŸŒč NYT oli hakusessa siistit peruskĂ€velykengĂ€t.
đŸŒč Ongelmana jalkaterĂ€n ja nilkan alueen reiluhko turvotus, vasaravarpaat ja jalkaterien heikentynyt tunto. Siirtymiset paikasta toiseen tapahtuvat pÀÀosin pyörĂ€tuolilla, joten ulkopohjassa piti olla hyvĂ€ pito, ettei jalka luista jalkalaudalta.
đŸŒč PÀÀdyttiin NewFeetin leveĂ€-, tilava- ja suoralestiseen nahkakĂ€velykenkÀÀn, jonka pÀÀlliosa on stretch-nahkaa. PÀÀllinen joustaa niin leveys- kuin korkeussuunnassakin eikĂ€ aiheuta vasaravarpaillekaan kipua ja kovettumia.
đŸŒč Ulkopohjassa hyvĂ€n pidon omaava TR-kumi, jota kĂ€ytetÀÀn paljon myös talvikenkien ulkopohjamateriaalina.
đŸŒč LisĂ€plussaa helppo kahden tarran kiinnitys.
#apuvÀlineandante#newfeet#jalkineet#erityisjalkineet#ulkojalkineet#KÀvelykengÀt#tilavalesti#leveÀlesti#suoralesti#jalkaturvotus#vasaravarvas#kipeÀtjalat#herkÀtjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin
@new.feet_fi


15.4.2024
Turvottelevat jalat?
VĂ€syneet jalat?
KipeÀt jalat?
Lihaskramppeja?
Auto- tai lentomatka edessÀ?
Tai ihan vain hoitosukkamittojen tarkistus ajankohtainen tai vanhat hoitosukat uusimisen tarpeessa?
Olipa ongelma edellÀ mainituista mikÀ hyvÀnsÀ, niin tukisukkien avulla autat jalkoja voimaan paremmin.
Andantesta saat sekÀ omien mittojen mukaan valitut lÀÀkinnÀlliset hoitosukat ettÀ kevyemmÀn kompression antavat lentosukat ja tukisukat. Sukat tietysti tuttua Sigvaris-laatua.
PerusvĂ€rien lisĂ€ksi tarjolla kausivĂ€rit punainen ”Hot Chili” đŸŒ¶, vihreĂ€ ”Fresh Basil” 🍃, sininen ”Blueberry Dream” 💙 ja karamellinruskea ”Salted Caramel” đŸ„ź.
Hoitosukkien mitanotot teen aina ajanvarauksella.
Lento- ja tukisukat saat suoraan hyllystÀ.
Soita minulle ☎ 050 4664774 tai poikkea kĂ€ymÀÀn, niin kerron lisÀÀ!
– Kristiina
#apuvÀlineandante#sigvaris#lÀÀkinnÀllisethoitosukat#tukisukat#lentosukat#kompressiosukat#delilahsocks#samsonsocks#travenosocks#jalkojenturvotus#hotchili#blueberrydream#saltedcaramel#freshbasil


10.4.2024
💜 …đŸš¶…đŸš¶â€â™‚ïž… 💙 Liukkaat kelit alkavat onneksi olla tĂ€mĂ€n talven osalta ohi. Katuja putsaillaan pikkuhiljaa ja ulkona liikkuminen rollaattorinkin kanssa sen myötĂ€ helpottuu.
Puhdistetuista kaduista huolimatta ulkorollaattorin mukana kulkeutuu sisĂ€lle monenmoista ei-toivottavaa ja kotona saattaisi olla mukava kĂ€yttÀÀ puhdasta kotirollaattoria, jota ei ulkoilemaan viedĂ€kÀÀn. Kotirolliksi soveltuu mainiosti kevyt ja ketterĂ€sti kÀÀntyvĂ€ sisĂ€rollaattori Let’s Go, jonka kĂ€densija on yhtenĂ€inen ja joka herkkĂ€liikkeisenĂ€ on siksi nĂ€ppĂ€rĂ€sti liikuteltavissa vain yhdellĂ€ kĂ€dellĂ€. Myös jarrun kĂ€yttö onnistuu yhdellĂ€ kĂ€dellĂ€.
VÀrivaihtoehtoja on tarjolla neljÀ: hopea, puu, teak ja punainen.
Pakettiin kuuluu vakiovarusteena tarjotin. LisÀvarusteena saatavissa tarrakiinnitteinen verkkopussi tavaroiden kuljettamiseen.
Toimitusaika noin 1 viikko.
KevyempÀÀn kÀvelyn tuentaan löydÀt myymÀlÀstÀ myös kÀvelykepit, kyynÀrsauvat ja niiden tarvikkeet.
#apuvÀlineandante#rollaattori#sisÀrollaattori#kÀvelyteline#rolli#letsgo#trustcare#apuakÀvelyyn#tukeakÀvelyyn#kÀvelytuki
@trust.care


7.4.2024
NYT ei ollut hakusessa yhtÀÀn mitÀÀn 🙃, mutta niinpĂ€ vain lĂ€hti mukaan tĂ€mĂ€ tuhkimopari, kun sattui mallikenkĂ€hyllyssĂ€ olemaan juuri oikea koko ja istuvuuskin aivan 👌.
Nauhakiinnitteinen tilava- ja suoralestinen nahkakenkÀ, jonka pinnalla kaunis hillitty hopeanhohtoinen kuviointi.
Joustava PU-ulkopohja.
Irrotettava muotoiltu mokkanahkapintainen sisÀpohjallinen, joka on tarvittaessa korvattavissa yksilöllisellÀ pohjallisella.
Koron korkeus 18 mm eli mukava jalalle pidemmÀssÀkin matkanteossa vaikkapa kaupunkilomalla.
#apuvÀlineandante#finncomfort#jalkineet#erityisjalkineet#ulkojalkineet#tilavalesti#suoralesti#nauhakenkÀ#nahkakenkÀ#kipeÀtjalat#herkÀtjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin
@finn_comfort


3.4.2024
☀ KeveĂ€mmin askelin kohti valoisaa kevĂ€ttĂ€. NĂ€iden Dr. Comfortin vapaa-ajanjalkineiden kanssa se sujuu, vaikka hiukkasen yrittÀÀ tuo takatalvi hidastaa kevĂ€ttunnelmiin siirtymistĂ€.
☀ Asiakkaani kaapissa odottavat kuitenkin jo valmiina nĂ€mĂ€ tilavalestiset, hyvĂ€kĂ€yntiset, erittĂ€in kevyet ja pitkittĂ€isholville mukavan tuennan antavat kĂ€velylenkkarit, jotka ovat aivan omiaan herkĂ€lle ja kivuliaalle jalalle.
☀ PÀÀllinen hengittĂ€vÀÀ mesh-materiaalia nahkavahvikkein. SisĂ€puolella hyvĂ€ pehmustus kovettumien, rakkuloiden ja ihoĂ€rsytyksen ehkĂ€isemiseksi. Myös sisÀÀnmenoaukossa erittĂ€in hyvĂ€ pehmustus.
☀ Irrotettava pohjallinen korvattavissa yksilöllisellĂ€ pohjallisella ja kiinnitystavaksi voi valita joko venykekuminauhakiinnityksen tai norminauhat. Kumpikin vaihtoehto tulee kenkien mukana.
☀ Ja sitten ei muuta kuin menoksi … đŸƒâ€â™€ïž …
#apuvÀlineandante#jalkineet#erityisjalkineet#ulkojalkineet#kevyetkengÀt#kevyetjalkineet#tilavalesti#leveÀlesti#suoralesti#diabeteskenkÀ#diabetesjalkine#jalkaturvotus#kipeÀtjalat#herkÀtjalat#nivelrikko#halluxvalgus#vaivaisenluu#vasaravarvas#apuajalkavaivoihin#kipukuriin
@dr.comfort.footcare


19.3.2024
đŸŒŒ đŸŒ± Andante lomailee to 21.3. – ma 1.4.
Palaan työn ÀÀreen pÀÀsiÀisen jÀlkeen ti 2.4.
Huomenna keskiviikkona 20.3. liike on avoinna normaaliin tapaan klo 10-17 đŸŒ±đŸŒŒRauhallista pÀÀsiĂ€isen aikaa đŸŒ±đŸ„šđŸŁđŸ„ đŸŒ±
– Kristiina


17.3.2024
❄⛄❄ NYT oltiin muka ennakoiden ja hyvissĂ€ ajoin liikkeellĂ€. Hakusessa oli nimittĂ€in lĂ€mpimĂ€t talvinilkkurit ensi talvea ajatellen. Olisivat sitten valmiina, kun talvi pakkasineen puskee pÀÀlle.
No, kuinkas sitten kÀvikÀÀn? Viimeöinen etelÀiseen Suomeen osunut lumisade maalasi maailman valkoiseksi ja nilkkurit pÀÀsevÀtkin kÀyttöön saman tien.
Asiakkaallani jalkaterissÀ ja nilkoissa reiluja turvotuksia, kÀytössÀ kompressiosukat ja asentoa korjaavat yksilölliset tukipohjalliset, joten kaivattiin tilavaa, leveÀlestistÀ, pehmeÀÀ ja helppohoitoista pintanahkaista kenkÀÀ. PÀÀdyttiin NewFeetin lÀmminvuoriseen leveÀlestiseen nilkkuriin, jossa irrotettava pohjallinen. KiinnityksenÀ sekÀ vetoketju ettÀ nauhat, jolloin nauhat sÀÀdetÀÀn kertaalleen sopivaan kireyteen ja sen jÀlkeen pukeminen ja riisuminen onnistuu pelkÀn vetoketjun avulla. Ulkopohjassa hyvÀn pidon omaava TR-kumipohja.
#apuvÀlineandante#newfeet#jalkineet#erityisjalkineet#ulkojalkineet#nilkkurit#tilavalesti#leveÀlesti#suoralesti#jalkaturvotus#kipeÀtjalat#herkÀtjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin
@new.feet_fi


14.3.2024
🌾🍃🌾 NYT oli hakusessa kesĂ€sandaalit, jotka olisivat kĂ€ypĂ€iset niin housujen kuin hameenkin kanssa. Ongelmana varvas-, pĂ€kiĂ€- ja polvikipuilua, joiden taustalla oli poikittaisholvin laskeuma, kantapĂ€iden lievĂ€ virheasento ja alaraajojen pituusero. PÀÀdyttiin NewFeet-nahkasandaaleihin, joiden irrotettavat pohjalliset korvattiin asentoa ja pituuseroa korjaavilla yksilöllisillĂ€ tukipohjallisilla. Sandaaleissa tukevat ulkopohjat ja napakat tarrakiinnitteiset kanta- ja pĂ€kiĂ€remmit, jotka avittavat turvallista askellusta hieman epĂ€tasaisessakin maastossa.

#apuvÀlineandante#newfeet#kevÀtkesÀmallisto2024#jalkineet#erityisjalkineet#tarrasandaalit#nahkasandaalit#kipeÀtjalat#herkÀtjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin
@new.feet_fi


11.3.2024
NÀmÀ sÀhikÀiset matkasivat kotitossuiksi jalkaparille, jota kiusaa kivulias vaivaisenluu (hallux valgus). Sandaalin erityispiirre on sisÀsyrjÀn jousto-ominaisuus. Berkemann-mallistossa on muitakin erikoiskenkiÀ, joissa isovarpaan tyvinivelen kohdalla on stretch-materiaalia, joka helpottaa kipua ja joustaa mukavasti askeltaessa.

#apuvÀlineandante#berkemann#berkemannshoes#berkemannsuomi#jalkineet#erityisjalkineet#tarrasandaalit#nahkasandaalit#kipeÀtjalat#herkÀtjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin#nivelrikko#halluxvalgus#vaivaisenluu


8.3.2024


7.3.2024
🙁 MenneellĂ€ viikolla jouduin myymÀÀn ei-oota, kun oli jĂ€ljellĂ€ enÀÀ vain hajakokoja. Nyt saapui tĂ€mĂ€n talvikauden viimeinen kotimaisten liukuestekalossien kokotĂ€ydennystilaus. Hae liukuestekalossit pĂ€ivĂ€llĂ€sulaa-yöllĂ€pakastaa-kevĂ€tkeleihin tai jo valmiiksi odottelemaan ensi talven liukkaita.

#tervemenoatalvi#apuvÀlineandante#liukueste#liukuesteet#liukuesteetpitÀvÀtpystyssÀ#liukuesteetkenkiin#tasapaino#liukastuminen#lonkkamurtuma#osteoporoosi#liukuestekalossit


6.3.2024
👔 NewFeet-kĂ€velykenkĂ€tarjontaa miehille kevĂ€t-kesĂ€kaudella 2024. Toki tĂ€ssĂ€ vain osa malleista.
Tule myymÀlÀÀn katsomaan, mitÀ muuta kivaa tilattavissa.
👔 KengissĂ€ tilavat, suorat lestit ja varvaskorkeutta mukavasti.
👔 Tarjolla niin tavallisia nauha- kuin tarrakiinnityksiĂ€kin.
Muutamassa mallissa venykenauha, jota ei tarvitse solmia – pelastus selkĂ€vaivaiselle.
Monessa mallissa nÀppÀrÀ nauha+vetoketjuyhdistelmÀ, jossa nauhat sÀÀdetÀÀn kertaalleen sopivaan tiukkuuteen, minkÀ jÀlkeen pukeminen onnistuu pelkÀllÀ vetoketjun avaamisella ja sulkemisella.
👔 Useissa malleissa varpaiden ja jalkapöydĂ€n pÀÀllĂ€ varpaita hellivÀÀ joustavaa stretch-nahkaa.
👔 Kaikissa NewFeet-kengissĂ€ on irrotettavat pohjalliset, joten kenkiin mahtuu tarvittaessa kivasti myös yksilölliset tukipohjalliset.

Jos soitat minulle etukÀteen, niin varaudun olemaan vapaana palvelemaan juuri sinua. Tavoitat minut numerosta
📞 050-4664774.
– Kristiina đŸ™‹â€â™€ïž

#apuvÀlineandante#newfeet#kevÀtkesÀmallisto2024#jalkineet#miestenkengÀt#miestenjalkineet#erityisjalkineet#ulkojalkineet#kÀvelykengÀt#tilavalesti#leveÀlesti#suoralesti#kipeÀtjalat#herkÀtjalat#apuajalkavaivoihin#kipukuriin
@new.feet_fi


25.2.2024
👞👞 👟👟 NewFeetin kevĂ€t-kesĂ€ 2024 -kuvasto on ilmestynyt. TĂ€ssĂ€ poimintoja kevĂ€t-kesĂ€malliston naisten kĂ€velykengistĂ€. Tule tutkailemaan myymĂ€lÀÀn, millaisia muita malleja tĂ€llĂ€ kaudella on tilattavissa.
Jos soitat minulle etukÀteen, niin varaudun olemaan vapaana palvelemaan juuri sinua. Tavoitat minut numerosta
📞 050-4664774.
– Kristiina đŸŒ± 🍃 đŸŒ±
#apuvĂ€lineandante #newfeet #kevĂ€tkesĂ€mallisto2024 #jalkineet #erityisjalkineet #ulkojalkineet #kĂ€velykengĂ€t #tilavalesti #leveĂ€lesti #suoralesti #kipeĂ€tjalat #herkĂ€tjalat #apuajalkavaivoihin #kipukuriin
@new.feet_fi


23.12.2023
⭐ HyvÀÀ 4. adventtia 🕯🕯🕯🕯 ⭐


22.12.2023
đŸŒČ❀đŸŒČ Andante siirtyy joulun viettoon ja liike on suljettu pyhien vĂ€lipĂ€ivĂ€t
23.12. – 7.1. Palvelen jĂ€lleen maanantaina 8.1.2024.
đŸŒČ❀đŸŒČ LĂ€mmin kiitos asiakkailleni kuluneesta vuodesta. Olkoon joulunne rauhallinen ja kiireetön sekĂ€ alkava uusi vuosi 2024 ilontĂ€yteinen!
– Kristiina


18.12.2023
⛄ Talviulkoilu on kivaa, kun ei palele pakkasessa eikĂ€ tuiskussakaan ❄
Andantesta saat tilaustuotteina lÀmpöisiÀ talvitamineita pyörÀtuolissa ulkoilevalle. Fleece- tai teddyvuorinen jalkapussi tai helposti pÀÀlle puettava hupullinen viitta pitÀÀ lÀmpöisenÀ kipakassakin pakkaskelissÀ. Pintamateriaalina tuulta, pakkasta ja sadetta kestÀvÀ taffeta, josta tarjolla runsas vÀrivalikoima.
Pukinkonttiin ei enÀÀ ehdi, mutta tilauksen voit tehdÀ vielÀ alkavalla joulunalusviikolla, jolloin toimitukset ensi vuoden puolella.
#apuvĂ€lineandante #nokkosnuttu #vaatteitapyörĂ€tuolinkĂ€yttĂ€jille #jalkapussi #pyörĂ€tuolijalkapussi #pyörĂ€tuoliviitta #taffeta #fleecevuori #teddyvuori
@nokkosnuttu


17.12.2023
⭐ HyvÀÀ 3. adventtia 🕯🕯🕯 ⭐


10.12.2023
⭐ HyvÀÀ 2. adventtia 🕯🕯 ⭐


6.12.2023
💙 đŸ‡«đŸ‡ź 💙 đŸ‡«đŸ‡ź 💙 đŸ‡«đŸ‡ź 💙 đŸ‡«đŸ‡ź 💙 đŸ‡«đŸ‡ź 💙 đŸ‡«đŸ‡ź 💙


4.12.2023
đŸŒČ Andante lomailee muutaman pĂ€ivĂ€n ke-su 6.-10.12.
đŸŒČ Huomenna tiistaina 5.12. liike siis vielĂ€ avoinna normaalisti klo 10-17.
đŸŒČ Palvelen normaaliin tapaan jĂ€lleen maanantaina 11.12.
– Kristiina ⭐


3.12.2023
⭐ HyvÀÀ 1. adventtia 🕯⭐


12.11.2023
💙💖 HyvÀÀ isĂ€npĂ€ivÀÀ 🌾


31.10.2023
đŸ„¶ Joko olisi aika varautua liukkaisiin tien pintoihin?
Kotimaisen liukuestekalossin avulla ehkÀiset liukastumisten aiheuttamia kaatumisia ja torjut kosteutta.
Kalossin voimakkaasti kuvioitu kumipohja sisÀltÀÀ kovia liukuesterakeita, jotka jÀÀlle tai muulle liukkaalle pinnalle astuttaessa pureutuvat alustaan estÀen tehokkaasti liukastumisia.
PÀÀllinen on notkeaa, joustavaa, venyvÀÀ ja hyvin periksi antavaa kumia, joten kalossi on helppo pukea kengÀn pÀÀlle heikommillakin kÀsi- ja sormivoimilla.
Kalosseja ei tarvitse riisua kauppaan tai muihin sisÀtiloihin mennessÀ*, vaan niitÀ voi pitÀÀ kengÀn pÀÀllÀ koko liukkaan ja loskaisen kauden ajan turvaamassa kÀvelyÀ ja samalla suojaamassa kenkÀÀ kastumiselta.
Kalossien kanssa voi ajaa autoa.
Kalosseista on saatavana koot 34-47. Kalosseista valitaan sama koko kuin omat kengÀt ovat.
Liukuestekalossi on kotimainen Tampereella valmistettu tuote 😍👍. Se on Työterveyslaitoksen hyvĂ€ksymĂ€ CE-hyvĂ€ksytty talviliukueste (CE-liukuestetestaus nro 26502T01).
HUOM! ⛔ ÄlĂ€ kĂ€ytĂ€ kalosseja liukuportaissa 🖐
#apuvĂ€lineandante #liukueste #liukuesteet #liukuesteetpitĂ€vĂ€tpystyssĂ€ #liukuesteetkenkiin #tasapaino #liukastuminen #lonkkamurtuma #osteoporoosi #liukuestekalossit #tervetuloatalvi


22.10.2023
Turvottelevat jalat?
VĂ€syneet jalat?
KipeÀt jalat?
Lihaskramppeja?
Auto- tai lentomatka edessÀ?
Tai ihan vain hoitosukkamittojen tarkistus ajankohtainen tai vanhat hoitosukat uusimisen tarpeessa?
Olipa ongelma edellÀ mainituista mikÀ hyvÀnsÀ, niin tukisukkien avulla autat jalkoja voimaan paremmin.
Andantesta saat sekÀ omien mittojen mukaan valitut lÀÀkinnÀlliset hoitosukat ettÀ kevyemmÀn kompression antavat lentosukat ja tukisukat. Sukat tietysti taattua Sigvaris-laatua.
Vanhojen tuttujen perusvĂ€rien lisĂ€ksi tarjolla rohkeita kausivĂ€rejĂ€. Uusimpina erikoisvĂ€reinĂ€ punainen ”Hot Chili” đŸŒ¶, vihreĂ€ ”Fresh Basil” 🍃, sininen ”Blueberry Dream” 💙 ja karamellinruskea ”Salted Caramel” đŸ„ź.
Hoitosukkien mitanotot aina ajanvarauksella.
Lento- ja tukisukat saat suoraan hyllystÀ.
Soittele ☎ 050 4664774 tai tule kĂ€ymÀÀn, niin kerron lisÀÀ!
– Kristiina
#apuvĂ€lineandante #lÀÀkinnĂ€llisethoitosukat #tukisukat #lentosukat #sigvaris #kompressiosukat #delilahsocks #samsonsocks #travenosocks #jalkojenturvotus #hotchili #blueberrydream #saltedcaramel #freshbasil


16.10.2023
đŸ„ŸđŸ„Ÿ NewFeetin syksy-talvi 2023/2024 -kuvasto on ilmestynyt. TĂ€ssĂ€ poimintoja tĂ€mĂ€n talven nilkkureista ja varsijalkineista. Tule tutkailemaan myymĂ€lÀÀn, millaisia muita malleja tĂ€llĂ€ kaudella on tilattavissa. Ja kyllĂ€, löytyy siis muutakin kuin mustaa!
Jos soitat minulle etukÀteen, niin varaudun olemaan vapaana palvelemaan juuri sinua. Tavoitat minut numerosta
📞 050-4664774.
– Kristiina 🍁 🍂 🍁
#apuvĂ€lineandante #newfeet #jalkineet #erityisjalkineet #ulkojalkineet #nilkkurit #tilavalesti #leveĂ€lesti #suoralesti #kipeĂ€tjalat #herkĂ€tjalat #apuajalkavaivoihin #kipukuriin
@new.feet_fi


24.9.2023
đŸŒ»đŸƒ Syksy on saapunut ja on tullut aika vaihtaa kesĂ€iset kengĂ€t lĂ€mpimĂ€mpiin kĂ€yttöjalkineisiin. TĂ€mĂ€nmoisia kenkiĂ€ olen sovitellut asiakkailleni mukaan menneinĂ€ pĂ€ivinĂ€.
Tervetuloa katsomaan, löytyykö Andanten valikoimista sinulle sopivia syyskelin kenkiÀ. Palvelen ma-to 10-17 ja pe 10-15.
– Kristiina đŸŒ»
#apuvĂ€lineandante #erityisjalkine #sisĂ€jalkine #ulkojalkine


13.8.2023
🌾 ApuvĂ€line Andante palaa arkeen maanantaina 14.8.
MyymÀlÀssÀ on taas normaalit aukioloajat ma-to 10-17 ja pe 10-15.
Hoitosukkien, tukipohjallisten ja polvitukien mitanotot teen edelleen ajanvarauksella. Muissa asioissa voit poiketa sisÀÀn koska hyvĂ€nsĂ€ aukioloaikoina. Tervetuloa 💕
– Kristiina


21.7.2023
💙 ApuvĂ€line Andante lomailee kolme viikkoa 24.7.-13.8.
Palaan töihin maanantaina 14.8., jonka jÀlkeen taas normaalit aukioloajat
ma-to 10-17 ja pe 10-15.
– Kristiina 🩋 🐝 🐞 🐛


17.7.2023
â˜€ïžđŸŒżđŸƒđŸ€đŸŒ±
Aloitan kolmen viikon kesÀlomani maanantaina 24.7. ja sitÀ ennen poistan hyllystÀ kesÀisiÀ ortopedisiÀ sandaaleja -30% (Berkemann, Dr.Comfort, FinnComfort, NewFeet, Klaveness).
Tarjolla yksittÀisiÀ pareja kokohaarukassa 37-46.
Tule kurkkaamaan, löytyisikö sinulle sandaalit loppukesÀn hellepÀiviin tai etelÀn syyslomalle ja saapuuhan se kesÀ onneksi taas ensi vuonnakin.
Olen tÀllÀ viikolla paikalla
ti-to 10-17 ja pe 10-15.
NĂ€hdÀÀn 👋

#apuvĂ€lineandante #newfeet #berkemann #finncomfort #klaveness #tarrasandaalit #kesĂ€sandaalit #sandaalit #nahkasandaalit
@dr.comfort.footcare
@finn_comfort
@klavenessfootwear


10.7.2023
ErittÀin kevyet kotimaiset Ortobio-sisÀjalkineet soveltuvat hyvin myös kesÀiseen ulkokÀyttöön.
Saatavana kankaisena ja nahkaisena, avo- ja umpikÀrkisenÀ.

Jalkineissa
– tilava lesti
– tarrakiinnitys
– laajat tilasÀÀtömahdollisuudet
– erikoispehmustettu sisĂ€pohja
– luistamaton ulkopohja
– useita vĂ€rivaihtoehtoja
– saatavilla koot 35-47

Jalkineet ovat konepestÀvÀt, ne on helppo pukea ja riisua ja ne ovat 100% kotimaista kÀsityötÀ.
Kokomallit sovitettavissa myymÀlÀssÀ.
#apuvĂ€lineandante #ortobio #erityisjalkine #sisĂ€kenkĂ€ #ulkokenkĂ€ #kangaskenkĂ€ #tilavalesti #turvonneetjalat #kipeĂ€tjalat #kevyetkengĂ€t #kevyetjalkineet


6.7.2023
🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿🌾🌿


5.7.2023
đŸŸ Hyviksi havaittujen lenkkareiden sarja jatkuu. NĂ€iden tilavien Dr. Comfort -lenkkareiden pariin kun tiensĂ€ löytÀÀ, voi jalkavaivaisen olla vaikea suostua enÀÀ varvastilaltaan ahtaisiin kenkiin. TĂ€mĂ€ kyseinen pari oli samalle asiakkaalle neljĂ€s samanlainen pari, aiemmilla kierroksilla siis jo hyvĂ€ksi todettu.
đŸŸ Dr. Comfort -kengĂ€t on kehitetty riskiryhmille ja jalkojen erityisvaivoihin (plantaarifaskiitti, turvotus, asentovirheet, vaivaisenluu, vasaravarpaat, nivelrikko, korkea jalkapöytĂ€). DrC-kengĂ€t sopivat mainiosti esim. diabetesjalkineiksi.
đŸŸ Kaikkia malliston kenkiĂ€ on saatavana kolmea leveyttĂ€ (Medium/Wide/ExtraWide).
đŸŸ Kuvassa jĂ€ykkĂ€pohjainen holvia tukeva kĂ€velylenkkari, jossa hengittĂ€vĂ€ nahka/verkkopÀÀllinen. KenkĂ€ on varvasosiosta korkea ja suoralestinen, joten myös varpailla on mukavat oltavat.
đŸŸ Tilaustuote
#apuvalineandante #jalkineet #erityisjalkineet #diabeteskenkĂ€ #diabetesjalkine #tilavalesti #leveĂ€lesti #suoralesti #jalkojenturvotus #halluxvalgus #vaivaisenluu #vasaravarvas #nivelrikko #apuajalkavaivoihin #kipukuriin
@dr.comfort.footcare


20.6.2023
đŸŒżđŸƒđŸ€đŸŒ± Andante on avoinna torstaina 22.6. klo 10-15.
Juhannusaattona ja juhannuspÀivÀnÀ liike on suljettu.
Kaunista kesĂ€ntuoksuista valon ja keskikesĂ€n juhlaa đŸŒżđŸƒđŸ€đŸŒ±


17.6.2023
TĂ€llĂ€ kerralla asiakkaalle mukaan hieman erilaiset FinnComfort-kesĂ€sandaalit. LĂ€htökohtana oli, ettĂ€ ”olis joku vĂ€hĂ€n erilainen juttu niissĂ€â€. Asiakas itse puhui orja-sandaaleista 😀 Minulle nĂ€mĂ€ tuovat mieleen Kleopatran tummiksi ehostettuine silmineen 👁👁
Toimittajillani on tarjolla suuri mÀÀrĂ€ erilaisia jalkineita. Hurraa-huudon ja taputuksen paikka aina, kun asiakas innostuu tilaamaan kengĂ€t, joita minĂ€kÀÀn en ole vielĂ€ koskaan nĂ€hnyt livenĂ€ ja kun todetaan sovitettaessa valinnan osuneen ihan nappiin. Niin tĂ€llĂ€kin kerralla 👏
#apuvalineandante #finncomfort #jalkineet #erityisjalkineet #tilavalesti #leveĂ€lesti #suoralesti #nauhakenkĂ€ #nahkakenkĂ€
@finn_comfort


12.6.2023
🚗 ✈ Auto- tai lentomatka edessĂ€?
đŸ„” HellepĂ€iviĂ€ tiedossa?
🙁 Jalkojen vĂ€symistĂ€ tai turvotusta?
Kompressiosukat edistÀvÀt jalkojen veren- ja nesteenkiertoa ja auttavat usein nÀihin vaivoihin.
Andantesta saat sekÀ omien mittojen mukaan valitut lÀÀkinnÀlliset hoitosukat ettÀ kevyemmÀn kompression antavat lentosukat ja tukisukat.
Hoitosukkien mitanotot teen ajanvarauksella.
Lento- ja tukisukat saat suoraan hyllystÀ.
Soittele ☎ 050 4664774 tai tule kĂ€ymÀÀn, niin kerron lisÀÀ!
#apuvĂ€lineandante #lÀÀkinnĂ€llisethoitosukat #tukisukat #lentosukat #sigvaris #kompressiosukat #delilahsocks #samsonsocks #travenosocks #jalkojenturvotus


7.6.2023
đŸŸ FinnComfortin nahkaiseen nauhakiinnitteiseen Piccadilly-sarjan vapaa-ajanjalkineeseen uusi upea vĂ€rikombinaatio. Hehkuvan hopean, valkoisen ja harmaan raikas yhdistelmĂ€.
đŸŸ KengĂ€ssĂ€ tilava lesti, pehmeĂ€ nahkavuori, rullaava kĂ€ynti, lempeĂ€sti kantaiskua vaimentava ulkopohja ja sisĂ€llĂ€ paksu tarvittaessa irrotettava muotoiltu pohjallinen, mikĂ€ mahdollistaa yksilöllisen tukipohjallisen kĂ€ytön.
đŸŸ Kuusi vĂ€rivaihtoehtoa, myös hillitty yksivĂ€rinen musta, ruskea ja petroli.
đŸŸ Koot petroli 4-12, ruskea 6-12 ja muut vĂ€rit 4-9.
đŸŸTilaustuote, toimitusaika 1 viikko
#apuvalineandante #finncomfort #jalkineet #erityisjalkineet #tilavalesti #leveĂ€lesti #suoralesti #nauhakenkĂ€ #nahkakenkĂ€ #jalkojenturvotus #halluxvalgus #vaivaisenluu #vasaravarvas #nivelrikko #apuajalkavaivoihin #kipukuriin
@finn_comfort


28.5.2023
đŸŸ Dr. Comfort -kengĂ€t on kehitetty riskiryhmille ja jalkojen erityisvaivoihin (plantaarifaskiitti, turvotus, asentovirheet, vaivaisenluu, vasaravarpaat, nivelrikko, korkea jalkapöytĂ€). DrC-kengĂ€t sopivat mainiosti esim. diabetesjalkineiksi.
đŸŸ Kaikkia malliston kenkiĂ€ on saatavana kolmea leveyttĂ€ (Medium/Wide/ExtraWide).
đŸŸ Kuvassa jĂ€ykkĂ€pohjainen holvia tukeva kĂ€velylenkkari, jossa hengittĂ€vĂ€ nahka/verkkopÀÀllinen. TĂ€mĂ€ oli samalle asiakkaalle jo toinen pari, vain vĂ€ri vaihtui. Edellinen pari oli ahkerassa kĂ€ytössĂ€ neljĂ€n vuoden ajan eli ei tosiaankaan mikÀÀn yhden kesĂ€n kertakĂ€yttölenkkari. KenkĂ€ on varvasosiosta korkea ja suoralestinen, joten myös varpailla on mukavat oltavat. Lenkkarissa nĂ€ppĂ€rĂ€ pukemista ja riisumista helpottava kumpparinyöritys, jota ei tarvitse solmia ja siksi kenkĂ€ soveltuu hyvin myös selkĂ€- ja sormivaivaiselle. Mukana tulee myös tavalliset vakionauhat.
KyseistÀ mallia saatavana neljÀÀ vÀriÀ: lime green, blue, black ja berry.
đŸŸ Tilaustuote
#apuvalineandante #jalkineet #erityisjalkineet #diabeteskenkĂ€ #diabetesjalkine #tilavalesti #leveĂ€lesti #suoralesti #jalkojenturvotus #halluxvalgus #vaivaisenluu #vasaravarvas #nivelrikko #apuajalkavaivoihin #kipukuriin
@dr.comfort.footcare


15.5.2023
đŸŒ±đŸŒżđŸ€đŸŒ±đŸŒżđŸ€đŸŒżđŸŒ±đŸŒżđŸ€đŸŒ±đŸŒżđŸ€đŸŒ±đŸŒ±đŸŒżđŸ€đŸŒ±đŸŒżđŸ€đŸŒżđŸŒ±đŸŒżđŸ€đŸŒ±đŸŒżđŸ€đŸŒ±


14.5.2023
Iloista, aurinkoista ÄitienpĂ€ivÀÀ â˜€ïžđŸŒ±đŸ“đŸŒżđŸ«


13.5.2023
Cha cha cha 💚💚💚


11.5.2023
đŸ‘—đŸ•¶đŸ‘’ Kaunis tilavalestinen FinnComfort-sandaali.
Pinta printtikuosista nupukkinahkaa maltillisilla hopeahipsutehosteilla.
Helppo tarrakiinnitys.
Höyhenenkevyt ulkopohja.
Irrotettava sisÀpohjallinen.
KesÀiseksi hamesandaaliksikin kÀypÀinen, mutta tÀmÀ pari lÀhti pitkien pÀivien työkengÀksi kiireiseen sairaalatyöhön.
Sandaalit noin viikon toimitusajalla.
#apuvĂ€lineandante #finncomfort #tarrasandaali #nahkasandaali #jalkineet #erityisjalkineet #tilavalesti #leveĂ€lesti #jalkojenturvotus #apuajalkavaivoihin #kipeĂ€tjalat #kipukuriin
@finn_comfort


6.5.2023
En ole lopettamassa yritystoimintaa, mutta Sote-uudistuksen myötÀ joudun sanomaan nÀkemiin monelle pitkÀaikaiselle maksusitoumusasiakkaalle. Monenlaista tarinaa on mahtunut nÀihin vuosittaisiin kohtaamisiin.
Jokunen pĂ€ivĂ€ sitten yksi viimeinen kohtaaminen 10 vuoden yhteisen taipaleen jĂ€lkeen 😱. NĂ€mĂ€ kukkaset tuonut ja suloisen kiitoskortin askarrellut neiti oli ensimmĂ€isen kerran tavatessamme 3-vuotias pienen pieni tiitiĂ€inen. Nyt viimeisellĂ€ kĂ€ynnillĂ€ jo hurmaava 13-vuotias nuori neito 🌾 💕
Kaikki vanhat ja uudet asiakkaat olette edelleen sydĂ€mellisesti tervetulleita âŁïž
– Kristiina


3.5.2023
đŸ€© VĂ€hĂ€nkös olivat sievĂ€t nĂ€mĂ€ asiakkaan mukaan lĂ€hteneet FinnComfort-sandaalit 💖
Sandaalin pÀÀllikerros elÀvÀpintaista punosmaista valkoista nahkaa kivoin metallikoristein. JalkapöydÀn pÀÀllÀ kolme tarraa, joilla sandaali on sÀÀdettÀvissÀ napakasti jalan muotoihin sopivaksi. Irrotettavassa sisÀpohjallisessa miedot holvituennat ja pohjallisen pÀÀllimmÀinen kerros muistivaahtoa, joka tuo joustoa ja mukavuutta jalan alle.
Sandaalin vÀrivaihtoehtoina raikkaan punosmaisen valkoisen lisÀksi sileÀpintaiset nappanahkaiset atlantic, musta ja punainen.
Sandaalit noin viikon toimitusajalla.
#apuvĂ€lineandante #finncomfort #tarrasandaali #nahkasandaali #jalkineet #erityisjalkineet #tilavalesti #leveĂ€lesti #jalkojenturvotus #apuajalkavaivoihin #kipeĂ€tjalat #kipukuriin
@finn_comfort


29.4.2023
Andante viettÀÀ Vappua maanantaina 1.5.
Palvelen jÀlleen tiistaina 2.5.
Iloista Vappua kaikille đŸŽˆđŸ„łđŸ„‚đŸŸ
– Kristiina


25.4.2023
💕 …đŸš¶…đŸš¶â€â™‚ïž… 💕 Jos hakusessa on kevyt ja siro sisĂ€rollaattori, niin tĂ€ssĂ€ on erinomainen vaihtoehto.
Let’s Go on ketterĂ€sti kÀÀntyvĂ€ alumiinirunkoinen jarrullinen rollaattori ahtaisiinkin tiloihin. KĂ€densija on yhtenĂ€inen ja siksi rollaattori on herkkĂ€liikkeisenĂ€ liikuteltavissa vain yhdellĂ€ kĂ€dellĂ€. Myös jarrujen kĂ€yttö onnistuu yhdellĂ€ kĂ€dellĂ€. Muotoilultaan Let’s Go on kaunis ja siro ja vĂ€rivaihtoehtoja on tarjolla neljĂ€: hopea, puu, teak ja punainen.
Pakettiin kuuluu vakiovarusteena tarjotin ja tarrakiinnitteinen pussi tavaroiden kuljettamiseen.
Myös Let’s Go:n ulkokĂ€yttöön soveltuvaa Let’s Fly -sisarversiota on saatavissa edelleen. SiinĂ€ vĂ€rivaihtoehtoina valkoinen, musta, punainen ja shampanja.
KevyempÀÀn kÀvelyn tuentaan löydÀt myymÀlÀstÀ myös kÀvelykepit ja kyynÀrsauvat.
Let’s Go tekniset tiedot:
Korkeus 83–95 cm
Leveys 54 cm
Pituus 63 cm
Tarjottimen korkeus 68 cm
Paino 6,5 kg
Suurin kÀyttÀjÀn paino 100 kg
PyörÀn halkaisija 15 cm
Vakiovarusteena tarjotin ja tarrakiinnitteinen tavarapussi
#apuvĂ€lineandante #rollaattori #sisĂ€rollaattori #kĂ€velyteline #rolli #letsgo #trustcare #apuakĂ€velyyn #kĂ€velytuki #ylösjaliikkeelle @trust.care


23.4.2023
👞👞 Nyt kaivattiin siistiĂ€ työkĂ€yttöön soveltuvaa nahkakenkÀÀ reippaasti turvottelevalle jalalle ja se löytyi tĂ€llĂ€ kerralla norjalaisen Klavenessin mallistosta 👌
Tilavalestinen klassinen miesten tarrakiinnitteinen kÀvelykenkÀ, johon saatiin lestivenytyksessÀ puuttuvan hintsun verran lisÀtilaa sitÀ iltapÀivÀn odotettavissa olevaa lisÀturvotusta ajatellen.
Soveltuu erinomaisesti siistiksi työ- tai vapaa-ajan kengÀksi tai vaikkapa juhlakengÀksikin.
PÀÀllinen helppohoitoista ja kestÀvÀÀ ihanan pehmeÀÀ ja hengittÀvÀÀ nappanahkaa, joka hieman kolhujakin kokeneena on helposti hoidettavissa taas paraatikuntoon.
Tarrojen pituudet sÀÀdettÀvissÀ nÀppÀrÀn patentoidun pituussÀÀtösysteemin avulla sopivaan pituuteen ilman lisÀtikkauksia tai tarrajatkoksien ompelua. PituussÀÀdön jÀlkeen tarrat on helppo leikata haluttuun pituuteen.
Irrotettava 4mm pohjallinen, mikÀ mahdollistaa myös yksilöllisen tukipohjallisen kÀytön.
KestÀvÀ, kevyt, joustava ja iskuja vaimentava PU-pohja.
Helppohoitoinen hengittÀvÀ tekstiilivuori.
KenkÀÀ saatavana aina kokoon 48 saakka.
Toimitusaika viikon verran.
#apuvaline_andante #klaveness #jalkineet #erityisjalkineet #tilavalesti #leveĂ€lesti #jalkojenturvotus #tarrakenkĂ€ #nahkakenkĂ€ #lestivenytys #apuajalkavaivoihin
@klavenessfootwear


5.4.2023
đŸŒŒ đŸŒ± Palvelen kiirastorstaina 6.4. klo 10-15.
Liike on suljettu pÀÀsiĂ€ispyhĂ€t pe 7.4. – ma 10.4.
Rauhallista pÀÀsiĂ€isen aikaa đŸŒ±đŸŁđŸ„ đŸŒ±


1.4.2023
🗳 Hienoa asua maassa, jossa jokaisella 18 vuotta tĂ€yttĂ€neellĂ€ on huomenna oikeus olla omasta mielestÀÀn oikeassa.
🏛 JĂ€nnittĂ€vÀÀ vapaan demokratian juhlapĂ€ivÀÀ kaikille!


28.3.2023
Voi miten kivaa đŸ€©!
Vaikka takatalvi yrittÀÀ kovasti pörhistellÀ lumituiskuineen kaikkineen, niin ihmisen mieli jo halajaa kevÀisiin aatoksiin.
TÀnÀÀn vÀlisoviteltiin kevÀtmielellÀ NewFeetin leveÀlestistÀ ja muutenkin tilavaa sporttista ja kivan kevyttÀ nahkakenkÀÀ, jonne mahtuivat mukavasti niin vaivaisenluut kuin muutama matkan varrella kehkeytynyt vasaravarvaskin.
VielÀ kun tÀydennetÀÀn setti yksilöllisillÀ pohjallisilla, niin johan saavat lumet lÀhteÀ ja kevÀiset kadut kutsua.
#apuvĂ€lineandante #newfeet #jalkineet #erityisjalkineet #tilavalesti #leveĂ€lesti #halluxvalgus #vaivaisenluu #vasaravarvas #nauhakenkĂ€ #nahkakenkĂ€ #nahkatennari #kipukuriin #apuajalkavaivoihin


19.3.2023
Nyt saa ilotella ja innostua!
Sigvaris julkaisi Semitransparent-hoitosukkasarjan (entinen Magic) uudet rohkeat kausivĂ€rit, jotka vaihtuvat kahden vuoden vĂ€lein. Nyt tarjolla Hot Chili (punainen) ❀, Blueberry Dream (sininen) 💙, Salted Caramel (ruskea) 🧡 ja Fresh Basil (vihreĂ€) 💚.
Uudet vÀrimallit nÀhtÀvissÀ livenÀ myymÀlÀssÀ.
Toki kaikissa hoitosukkalaaduissa tarjolla edelleen myös vanhat tutut perusvÀrit.
#apuvĂ€lineandante #sigvaris #semitransparent #hotchili #blueberrydream #saltedcaramel #freshbasil #lÀÀkinnĂ€llisethoitosukat #tukisukat #kompressiosukat #jalkojenturvotus


7.3.2023


1.3.2023
💜 🩄 💜 🍬 💜 🍡 💜
Ei tarvitse hoitosukankaan olla tylsÀn nÀköinen vai mitÀ olet mieltÀ?
Sigvariksen Semitransparent (ent. Magic) -sukissa on tarjolla perusvĂ€rien lisĂ€ksi erikoisvĂ€rejĂ€, jotka vaihtuvat kahden vuoden vĂ€lein. TĂ€nÀÀn lĂ€hti asiakkaalle mukaan viimeinen pari pÀÀttyneen 2-vuotiskauden neljĂ€stĂ€ erikoisvĂ€ristĂ€, lempeĂ€ deep lavender. Maaliskuun alusta vanhat vĂ€rit poistuivat ja tarjolla on nyt uudet vĂ€rit ”Hot Chili” đŸŒ¶, ”Fresh Basil” 🍃, ”Salted Caramel” đŸ„ź ja ”Blueberry Dream” 💙.
Saan uudet vÀrimallit myymÀlÀÀn livenÀ hypisteltÀviksi piakkoin.
Sukat tilattavissa kuitenkin jo nyt.
#apuvĂ€lineandante #sigvaris #semitransparent #deeplavender #hotchili #freshbasil #saltedcaramel #blueberrydream #lÀÀkinnĂ€llisethoitosukat #tukisukat #kompressiosukat #jalkojenturvotus


24.2.2023
❄⛄❄ Vaikka valoa ja kevĂ€ttĂ€ kohti mieli jo halajaa, niin hetki mennÀÀn vielĂ€ talvisissa maisemissa.
TĂ€nÀÀn jĂ€i taas erityisen hyvĂ€ mieli jalkineasiakkaan jĂ€ljiltĂ€ đŸ„° 💙
IÀkÀs 90 v herra, taustalla diabetes, jalkaterien tunto kuitenkin vielÀ hyvin tallella, kÀytössÀ vetskalliset kompressiosukat turvotuksen hoitoon.
Suurimpana ongelmana hyvin herkÀsti palelevat jalat ja isovarpaiden kivuliaat kovettumat. NiitÀ hÀn oli juuri matkalla hoidattamaan jalkahoitajan luo.
Hankaluutta jalkinehankinnoissa tuotti se, ettÀ normikenkÀkaupan kenkiin eivÀt paksut lÀmpimÀt suosikkivillasukat mahdu ja jo ilman villasukkiakin varvastila tahtoo loppua kesken. ErÀitÀkin kauppoja oli jo koluttu, mutta tuloksetta.
Nyt sovitettiin NewFeetin leveÀlestinen varvasosiostaan tilava miesten talvijalkine, jossa nauhojen ansiosta jalkapöydÀn pÀÀllÀ tilasÀÀtömahdollisuus ja lisÀksi ulkosyrjÀllÀ sivuvetska pukemista helpottamaan. Ja hokkus pokkus, sinne sujahtivat jalat villasukkine kaikkineen.
Asiakkaan kommentti askeltamaan lĂ€hdettĂ€essĂ€ oli taas se sovituksen mukavin osuus: ”Kummallista, ettĂ€ varpaissa tuntuu siltĂ€, ettei tunnu miltÀÀn!” 💙💙💙💙
#apuvĂ€lineandante #newfeet #jalkineet #erityisjalkineet #tilavavarsijalkine #kipeĂ€tjalat #kovettumat #vaivaisenluu #kipukuriin #apuajalkavaivoihin


13.2.2023
💝 💐 YstĂ€vĂ€npĂ€ivĂ€nĂ€ muistetaan ystĂ€viĂ€.
Kuka muistaa niitÀ, joilla ystÀviÀ ei ole?
EhkÀ sinÀ voisit muistaa tÀnÀ YstÀvÀnpÀivÀnÀ jotakuta, jonka uskot sitÀ todella tarvitsevan.
Yksi yllÀttÀvÀ puhelinsoitto, pieni viesti, ystÀvÀllinen sana, hymy tai tervehtiminen kadulla voi merkitÀ enemmÀn kuin arvaatkaan.
Paljon iloa ja pikkuaurinkoja sinunkin YstĂ€vĂ€npĂ€ivÀÀsi 🌞 💖
– Kristiina


11.2.2023
💛 đŸ€— YllĂ€tĂ€ ja ilahduta ystĂ€vÀÀsi YstĂ€vĂ€npĂ€ivĂ€nĂ€ tiistaina 14.2. jollain pienellĂ€, mutta hyödyllisellĂ€. TĂ€ssĂ€ muutama ehdotus. Muutakin pientĂ€ kivaa tarjolla myymĂ€lĂ€ssĂ€.
Andante on avoinna maanantaina 13.2. poikkeuksellisesti vain klo 10-14, mutta loppuviikon normaalein aukioloajoin
(ti-to 10-17 ja pe 10-15).
Tervetuloa 💛
#apuvĂ€lineandante #jÀÀpiikki #jalanpesusandaali #liukuestekalossit #carecarepitosukka #hotosukkienpukemishansikkaat #pyörĂ€hdystyyny #voiteenlevitin #pientĂ€kivaaystĂ€vĂ€npĂ€ivĂ€lahjaksi


3.2.2023
đŸ€” No nyt oli hieman haastetta đŸ€”
Hakusessa oli työkengÀksi ilmava, mutta jÀmÀkkÀ sandaali, joka huomioisi jalan seuraavat ongelmat:
– korkea holvi (lĂ€hes kaarijalka)
– plantaarifaskiitti
– kadonnut kantapÀÀn rasvapatja
– kantapĂ€iden muotoero
– kantapÀÀn virheasento
– jalkaterĂ€n etuosan virheasento
– varpaiden tyvinivelten nivelrikko
– alkava hallux valgus (vaivaisenluu)
– lisĂ€ksi kyseessĂ€ ns. ”herkkĂ€jalka”, joka vaati alle ja pÀÀlle joustoa ja pehmeyttĂ€

Ja löytyihĂ€n se ratkaisu NewFeetin mallistosta 👏
Tarrakiinnitteinen sisÀpuolelta kauttaaltaan pehmustettu hyvÀkÀyntinen sandaali, jossa on myös kantapÀÀn takana sÀÀdettÀvÀ tarrakiinnitteinen remmi. Sandaalissa on irrotettava paksuhko pohjallinen, joka on korvattavissa sellaisella yksilöllisellÀ pohjallisella, jossa on huomioitu jalan korkeaholvisuus, plantaarifaskiittivaiva, virheasennot, nivelrikko ja vaivaisenluu.

Jos sinulla on jalkaongelmia ja hankaluutta löytÀÀ sopivaa kenkÀÀ tavallisesta kenkÀkaupasta, tule kÀymÀÀn. Pohditaan yhdessÀ sinulle sopivaa jalkineratkaisua.
#apuvĂ€lineandante #newfeet #sandaalit #tarrasandaalit #jalkineet #erityisjalkineet #jalkatutkimus #asentokorjaus #kuormituksentasaus #kuormituksenkevennys #pituuserokorjaus #kipeĂ€tjalat #herkkĂ€jalka #nivelrikko #halluxvalgus #vaivaisenluu #kipukuriin #apuajalkavaivoihin


28.1.2023
🙁 Liukkaat kelit ne vaan kiusaavat edelleenkin.
Toivottavasti et tarvitse nĂ€itĂ€, mutta jos vahinko kuitenkin sattuu đŸ˜Č,
tÀÀltÀ minulta nÀitÀkin saa.
Tervetuloa palveltavaksi!
#apuvÀlineandante
#tasapaino
#liukastuminen
#kaatuminen
#kaatumisvamma
#polvituki
#kantoside
#rannetuki
#peukalotuki
#niskatuki


16.1.2023
⛄❄❄⛄❄❄⛄❄❄⛄❄❄⛄❄❄⛄❄❄⛄
Lumisadetta – suojakeliĂ€ – rĂ€ntĂ€sadetta – vesisadetta – pakkasta 

Kelit vaihtelevat yhtenÀÀn ja muuttavat samalla tienpinnat liukkaiksi. Nyt kannattaa tarkastaa, olisiko tarpeen pÀivittÀÀ jalkineiden liukuesteiden lisÀksi myös kÀvelykeppien ja kyynÀrsauvojen jÀÀpiikit? TÀÀltÀ niitÀkin saa.
Myös maanmainioita liukuestekalosseja saatavana edelleen. TÀydennÀn kokoja sitÀ mukaa, kun edelliset loppuvat hyllystÀ.
#apuvĂ€lineandante #jÀÀpiikki #kruunujÀÀpiikki #kĂ€velykeppitarvike #tasapaino #liukastuminen


8.1.2023
🎁 Saitko lahjaksi hyvĂ€t ulkoilujalkineet? TehdÀÀn niistĂ€ vielĂ€kin paremmat yksilöllisillĂ€ tukipohjallisilla. Sellaisilla, joita juuri sinun jalkasi tarvitsevat.

Varaa aika tunnin mittaiseen tukipohjallismitanottoon, jossa kartoitetaan asentokorjauksen, kuormituksen tasaamisen, ihomuutosten keventÀmisen tai vaikkapa alaraajojen pituuserokorjauksen tarve.
Voit varata ajan myös lyhyempÀÀn puolen tunnin jalkatutkimukseen, jolloin selviÀÀ, pÀrjÀttÀisiinkö jollain kevyemmÀllÀ ratkaisulla.
Muistathan, ettÀ asentoa korjaavilla pohjallisilla myös kenkÀsi sÀilyvÀt pidempÀÀn ryhdikkÀinÀ ja antavat tÀllöin jaloillesi paremman tuen.

Varaa aikasi soittamalla minulle numeroon
☎ 050 4664 774.
Olen tÀÀllÀ sinua varten, tervetuloa!
#apuvĂ€lineandante #tukipohjalliset #yksilöllisettukipohjalliset #tukipohjallismitanotto #jalkatutkimus #asentokorjaus #kuormituksentasaus #kuormituksenkevennys #pituusero #jalkojenpituusero #alaraajojenpituusero #pituuserokorjaus #kipukuriin


6.1.2023
đŸŒč Andante palaa arkeen 9.1.2023.
Maanantaista alkaen normaalit aukioloajat
ma-to 10-17 ja pe 10-15.
NÀhdÀÀn taas kasvokkain ensi viikolla!


23.12.2022
đŸŒČ 🌟 Andante rauhoittuu joulun viettoon ja liike on suljettu pyhien vĂ€lipĂ€ivĂ€t 24.12. – 8.1. Palvelen jĂ€lleen maanantaina 9.1.2023.
đŸŒČ 🌟 Suuri kiitos kuluneesta vuodesta asiakkailleni.
Toivon kaikille rauhallista joulunaikaa ja paljon iloisia hetkiÀ alkavalle uudelle vuodelle 2023!
– Kristiina


12.12.2022 ❀ Äidin kanssa ulkoilemassa ❀

⛄ Talviulkoilu on kivaa, kun ei palele pakkasessa eikĂ€ tuiskussakaan ❄
Andanten kautta tilattavat kotimaiset Nokkosnutun pyörÀtuolijalkapussi ja sen kanssa nÀppÀrÀsti yhteen sopiva hupullinen tai kauluksellinen pyörÀtuoliviitta ovat helposti puettavat ja pitÀvÀt pyörÀtuolissakin istuvan ulkoilun aikana lÀmpimÀnÀ. Pintamateriaaliksi on tarjolla herkullinen vÀrivalikoima taffetakankaita, joihin ommellaan vanulaminaattivuori ja jotka kestÀvÀt pakkasta ja pitÀvÀt tuulen ja sateen loitolla. Omasta lempivÀristÀ ommellussa pussissa on kiva matkustaa vaikkapa lÀmpöiset töppöset jalassa.
PyörÀtuoliviitassa on irrotettava teddy- tai fleecevuori, jossa on sisÀtaskut kÀsiÀ varten.
Jalkapussiin saa erikseen tilattuna irrotettavan teddy- tai fleecevuoren lisÀlÀmpöÀ antamaan.
Jalkapussiin on ommeltu liukumaton kangas taakse peffan alle ja alas jalkatukien kohdalle. LisÀksi pussissa on sÀÀdettÀvÀ kiinnitysnauha, joka kiinnitetÀÀn pyörÀtuoliin. Liukuestekangas ja kiinnitysnauha turvaavat istujan pysymisen paikallaan pyörÀtuolissa.
Viitassa on edessÀ tÀyspitkÀ vetoketju ja alhaalla helmassa kiristysnauha.

Tilaustuotteina Andantesta. Mallikappaleita myymÀlÀssÀ.
Tervetuloa tutustumaan malli-, materiaali- ja vÀrivalikoimaan!
#apuvĂ€lineandante #nokkosnuttu #koli #vaatteitapyörĂ€tuolinkĂ€yttĂ€jille #vaatteitaikĂ€ihmisille #vaatteitaliikuntarajoitteisille #jalkapussi #pyörĂ€tuolijalkapussi #pyörĂ€tuoliviitta #taffeta
@nokkosnuttu


10.12.2022
🐰đŸŒČ 🐰 đŸŒČ 🐰đŸŒČ 🐰
JÀnön jalka jÀtti pienet
jÀljet kankahalle,
kun se juoksi joulunviettoon
kotiin kuusen alle.

HyvÀÀ neljĂ€ttĂ€ adventtia 🕯🕯🕯🕯


17.12.2022
JouluyllĂ€tys 😼
Voiko nĂ€in söpöÀ ollakaan 😍
Ja ihan itse tehty 😚
Kiitos hyvĂ€n mielen tuojille đŸŒČđŸŒČđŸ€—đŸŒČđŸŒČ


12.12.2022
đŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČ VielĂ€kö pukinkontistasi puuttuu jotain pientĂ€ mutta hyödyllistĂ€?
Voisiko se olla vaikkapa…

… artroosikĂ€sineet …
… jalanpesusandaali …
… tehokas jalkavoide …
… lentosukat …
… kotimaiset liukuestekalossit …
… kotimainen CareCare-liukuestesukka …
… postinkerĂ€yskassi …
… hoitosukkien pukemishansikkaat …
… pyörĂ€hdystyyny lonkkavaivaiselle …

… tai jotain ihan muuta 😊?

Tule kÀymÀÀn ja ihmettelemÀÀn!
Pohditaan yhdessĂ€ đŸ€”
#apuvĂ€lineandante #artroosikĂ€sineet #jalanpesusandaali #jalkavoide #lentosukat #liukuestekalossit #carecarepitosukka #postikassi #hotosukkienpukemishansikkaat #pyörĂ€hdystyyny #pientĂ€kivaapukinkonttiin


10.12.2022
❄ đŸŒČ ❄ đŸŒČ ❄
Kuusen oksat lumitÀhdin
nyt on koristettu,
koivuihin on kirkkaat jÀiset
puikot ripustettu.

HyvÀÀ kolmatta adventtia 🕯🕯🕯


5.12.2022
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙


4.12.2022
đŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČđŸŒČ


3.12.2022
đŸŒČ 🌟 đŸŒČ Huurteinen metsĂ€ ja luminen maa.
Otsaasi enkeli koskettaa.
LÀvitse roudan ja paksun jÀÀn
taivas tuo lÀmpöÀÀn.

HyvÀÀ toista adventtia 🕯


26.11.2022
✹ ⭐ ✹ Jos on liian vĂ€hĂ€n aikaa,
kokeilehan tÀtÀ taikaa:
KÀÀri kiire joulusukkaan,
sano sille: Mene hukkaan!
Johan loppuu turha touhu,
saapuu rauhallinen joulu!

HyvÀÀ ensimmĂ€istĂ€ adventtia 🕯


23.11.2022
đŸ˜± HirvittÀÀkö ajatellakaan talven liukkaita kelejĂ€?
Kotimaisen liukuestekalossin avulla sekÀ ehkÀiset liukastumisten aiheuttamia kaatumisia ettÀ torjut kosteutta.
Kalossin voimakkaasti kuvioitu kumipohja sisÀltÀÀ kovia liukuesterakeita, jotka jÀÀlle tai muulle liukkaalle pinnalle astuttaessa pureutuvat alustaan estÀen tehokkaasti liukastumisia.
PÀÀllinen on notkeaa, joustavaa, venyvÀÀ ja hyvin periksi antavaa kumia, joten kalossi on helppo pukea kengÀn pÀÀlle heikommillakin kÀsi- ja sormivoimilla.
Kalosseja ei tarvitse riisua kauppaan tai muihin sisÀtiloihin mennessÀ*, vaan niitÀ voi pitÀÀ kengÀn pÀÀllÀ koko liukkaan ja loskaisen kauden ajan turvaamassa kÀvelyÀ ja samalla suojaamassa kenkÀÀ kastumiselta.
Kalossien kanssa voi ajaa autoa.
Kalosseista on saatavana koot 34-47. Kalosseista valitaan sama koko kuin omat kengÀt ovat.
Liukuestekalossi Bonus on kotimainen Tampereella valmistettu tuote 😍👍. Se on Työterveyslaitoksen hyvĂ€ksymĂ€ CE-hyvĂ€ksytty talviliukueste (CE-liukuestetestaus nro 26502T01).
* HUOM! ⛔ ÄlĂ€ kĂ€ytĂ€ kalosseja liukuportaissa 🖐
#apuvĂ€lineandante #liukueste #liukuesteet #liukuesteetpitĂ€vĂ€tpystyssĂ€ #liukuesteetkenkiin #tasapaino #liukastuminen #lonkkamurtuma #osteoporoosi #liukuestekalossit #tervetuloatalvi


20.11.2022
đŸ˜” 🌛 😮 Sairastaako kotona asuva omaisesi muistisairautta ja vaelteleeko hĂ€n öisin? Haluatko saada itsellesi rauhallisemman yön, mutta kuitenkin myös tiedon, jos omaisesi lĂ€htee liikkeelle?
MattohÀlyttimen matto voidaan asettaa lattialle esim. vuoteen viereen tai oviaukon kohdalle. MattohÀlytin hÀlyttÀÀ hakulaitteessa, kun henkilö astuu maton pÀÀlle. HÀlyttÀvÀ hakulaite voi olla hoivahenkilöllÀ mukana (vyöllÀ tai taskussa) tai esim. puolisolla yöpöydÀllÀ. Hakulaite ilmoittaa hÀlytyksestÀ oman valinnan mukaan joko ÀÀnen kanssa tai pelkÀstÀÀn vÀrisemÀllÀ. Hakulaitteen kantama on noin 120 metriÀ.
Hakulaite ja hÀlytin toimivat paristoilla, jotka ovat mukana pakkauksessa. Laitteisto ilmoittaa valomerkillÀ paristojen virran vÀhenemisestÀ.
Pakkaus sisÀltÀÀ kaiken tarvittavan eli
* maton/painealustan
* hÀlyttimen ja
* taskukokoisen langattoman hakulaitteen.
Laite on erittÀin helppo asentaa.
Laite sopii vain sisÀkÀyttöön.
Koko:
Matto/painealusta: 70 x 45 x 0,5cm (pituus x leveys x korkeus)
HĂ€lytin: 13,7 x 3,8 x 2,2cm (korkeus x leveys x syvyys)
Hakulaite: 8,0 x 5,5 x 2,2cm (korkeus x leveys x syvyys)
Takuu: 1 vuosi
#apuvĂ€lineandante #dementia #alzheimer #muistisairaus #yöllinenvaeltelu #mattohĂ€lytin #turvaakotiin #yöunet


12.11.2022
💙 💖 Onnea ihan jokaiselle isĂ€lle sunnuntaina 💝 💙
Aiheeseen sopivasti katsoin hetki sitten Yle Areenasta dokumenttielokuvan ”Miesten vuoro”, jossa kuullaan saunan lauteilla suomalaisten miesten koskettavia tarinoita rakkaudesta, kuolemasta, syntymĂ€stĂ€, ystĂ€vyydestĂ€ – elĂ€mĂ€stĂ€. Kannattaa katsoa hetkenĂ€, jolloin ei ole leffan jĂ€lkeen kiire mihinkÀÀn, vaan voi jÀÀdĂ€ istuskelemaan leffan synnyttĂ€miin tunnelmiin.


9.11.2022
â˜”ïžđŸ’Š ApuvĂ€line Andante ja Kristiina esittĂ€ytymĂ€ssĂ€ ja esittelemĂ€ssĂ€ Andanten tarjoamia tuotteita ja palveluja. Treffit oli tehty Keravan elĂ€kkeensaajat ry:n kerhotapaamiseen Keravan Sampolan palvelukeskukseen. 
PĂ€ivĂ€ oli ulkoasultaan vesitihkuinen ja pimeĂ€hkö, mutta lempeĂ€ ja aurinkoinen kuulijakunta kirkasti pĂ€ivĂ€n đŸ€—
Mukana ilahduttavan monet jo ennestÀÀnkin tutut kasvot. 
Kiitos vierailukutsusta 💕💜 
Tavataan uudelleen myymÀlÀssÀ, jonne on matkaa vain pienen pienen kivenheiton verran.
#apuvĂ€lineandante #keravanelĂ€kkeensaajatry #sampolanpalvelukeskus #kultasepĂ€nkatu7 #kerava


6.11.2022
PyhĂ€inpĂ€ivĂ€nĂ€ muistellaan edesmenneitĂ€ lĂ€heisiĂ€ ja ystĂ€viĂ€, sisarta, isÀÀ, isovanhempia, setiĂ€, enoja, tĂ€tejĂ€ ja muita sytyttĂ€mĂ€llĂ€ kynttilĂ€ hautausmaalla. 
Paijalan hautausmaa Tuusulassa ja kaikki ne kynttilÀt pimenevÀssÀ illassa hiljensivÀt muistelemaan.
Rauhallista pyhĂ€inpĂ€ivÀÀ 🕯


30.10.2022
â˜‚đŸ’ŠđŸ§„ Uutta senioriskootterin tai pyörĂ€tuolin kĂ€yttĂ€jĂ€lle!
Nokkosnutun uutuustuote on takkiviitta, joka on valmistettu tuulen, sateen ja kylmÀn kestÀvÀstÀ taffetasta. Takkiviitassa on vetoketju, sÀÀdettÀvÀ huppu, isot etutaskut ja 60 g vanulaminaattivuori. Takin hihat ovat vÀljÀt ja antavat liikkumatilaa henkilölle, joka liikkuu itsenÀisesti pyörÀtuolilla kelaten ja vÀljyytensÀ ansiosta takkiviitta on helppo pukea pyörÀtuolissa istuvalle. Takkiviitta on erinomainen myös seniori- tai sÀhköskootteria kÀyttÀvÀlle, koska vÀljien hihojen ansioista se ei rajoita ulottumista ohjaustankoon ja se suojaa hyvin kÀsivarret ajon aikana sadekelillÀkin.
Takkiviittaan on mahdollista tilata irrotettava fleecevuori lisÀlÀmpöÀ antamaan.
VĂ€rivaihtoehdot tummansininen, tummanharmaa, viininpunainen ja keltainen.
PirteÀt keltaiset mallikappaleet takkiviitasta ja fleecevuorista nÀhtÀvillÀ myymÀlÀssÀ.
#apuvĂ€lineandante #nokkosnuttu #koli #vaatteitapyörĂ€tuolinkĂ€yttĂ€jille #vaatteitaikĂ€ihmisille #vaatteitaliikuntarajoitteisille #takkiviitta #fleeceviitta #sadeviitta #pyörĂ€tuoliviitta #senioriskootteri #sĂ€hköskootteri
@nokkosnuttu


22.10.2022
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁


17.10.2022
Tuusulan Keudan Vammaismessuilla oli mahdollisuus osallistua arvontaan,
jossa voittona oli yksilölliset tukipohjalliset ApuvÀline Andantesta.
Nyt seuraa arvonta!
đŸ’„ đŸŽ¶ đŸŽș 🏆
Voittaja on nyt tiedossa ja voittajalle ilmoitetaan huomenna henkilökohtaisesti ☎
Onnittelut, Hanna!


13.10.2022
đŸŒ€ 🍁 🍂 Upea aurinkoinen syyssÀÀ kruunasi eilisen visiittini TuusulanjĂ€rven Reuman kerhotapaamiseen, jossa edelleen asiaa yksilöllisistĂ€ reumapohjallisista ja reumajalkineista.
MikĂ€ ihanan idyllinen miljöö löytyikÀÀn aivan HyrylĂ€n keskustasta kerrostalojen keskeltĂ€ – Vanha Maamiesseurantalo MĂ€ntymĂ€ki kopisevine puulattioineen 😼😍
Ja eipÀ ajankohta vierailulle olisi voinut olla sopivampi, olihan Maailman reumapÀivÀ!
Kiitos, oli kivaa olla vieraananne 💕 💚
#apuvĂ€lineandante #tuusulanjĂ€rvenreuma #reumapohjalliset #reumajalkineet #reumaviikko #reumaviikko2022 #maailmanreumapĂ€ivĂ€
@tuusulanjarvenreuma


10.10.2022
TÀnÀÀn TuusulanjÀrven Reuman JÀrvenpÀÀn kerhon vieraana Myllytien toimintakeskuksessa JÀrvenpÀÀssÀ esittelemÀssÀ Andanten palveluja ja tuotteita ja kertomassa, mitÀ on tÀrkeÀÀ huomioida, kun valmistetaan yksilöllistÀ reumapohjallista tai valitaan hyvÀÀ reumajalkinetta.
Kiitos, kun kutsuitte vieraaksenne 💕💙
Hassua, ettÀ kuulijakunnassa sattui istumaan viime lauantain Vammaismessujen salaperÀisen pehmonallen emo (lue tekijÀ), joka osasi kertoa, ettÀ pehmoherra on nimeltÀÀn Malla.
Joka pĂ€ivĂ€ jotain uutta 
 😃
#apuvĂ€lineandante #tuusulanjĂ€rvenreuma #myllytientoimintakeskus #reumapohjalliset #reumajalkineet #reumaviikko #reumaviikko2022
@tuusulanjarvenreuma @myllytie_toimintakeskus


8.10.2022
Hei hulinaa Keski-Uudenmaan Vammaismessuilta Tuusulan Keudasta 👋
Kohtuullisen vilkas pÀivÀ myrÀkkÀisestÀ tuulisesta sÀÀstÀ huolimatta.
Kiitokset Keudalle toimivista jÀrjestelyistÀ ja opiskelijoille hyvÀstÀ huolenpidosta.
Kiitos myös vieraille mielenkiintoisista keskusteluista!
Erityiskiitos sille tuntemattomaksi jÀÀneelle messuvieraalle, joka raaski luopua arpajaisvoittona saamastaan niin kovasti Andanten vĂ€risestĂ€ pehmonallesta 💙💙
Julkaisun liikkuvana kuvana messuilla esittelyssÀ ollut Aistikanavan Taikalattia
🍃🍁🍃🍂
#apuvĂ€lineandante #vammaismessut #vammaismessut2022 #tuusula #keuda #messunalle
https://www.vammaismessut.net


7.10.2022
👋 👋 👋 MUISTATHAN, ettĂ€ …


5.10.2022
Keravan Vanhustenviikon tapahtuma takana.
Kivaa vaihteluahan tÀmÀ oli paja- ja myymÀlÀtyöskentelyyn.
Kiitos kaikille esittelypöydÀn ÀÀressÀ viivÀhtÀneille vierailijoille mukavista rupatteluhetkistÀ!
Ohessa Uudenmaan Muistiluotsin infopöydĂ€ltĂ€ mukaan tarttunutta tĂ€rkeÀÀ muistettavaa 😊
#apuvĂ€lineandante #vanhustenviikko #yhdessĂ€luontoonjokaiĂ€noikeus #vanhustenpĂ€ivĂ€ #vanhustenviikkokerava #uudenmaanmuistiluotsi


4.10.2022
👋 👋 👋 MUISTATHAN, ettĂ€ Andante on suljettu keskiviikkona 5.10. koko pĂ€ivĂ€n.


1.10.2022
🍁 🍁 🍁 Olen lauantaina 8.10. klo 11-15 Tuusulan Keudassa (Kirkkotie 31) Keski-Uudenmaan Vammaismessuilla esittelemĂ€ssĂ€ ApuvĂ€line Andanten palveluja ja tuotetarjontaa.
🍎 🍎 🍎 Tule moikkaamaan ja samalla tsekkaamaan esittelypöytĂ€!
#apuvĂ€lineandante #vammaismessut #vammaismessut2022 #tuusula #keuda
https://www.vammaismessut.net


26.9.2022
🍃🍂🍄🍁🍃 Andanten kautta on nyt tilattavissa Nokkosnutun ompelemia sateenpitĂ€vĂ€stĂ€ taffetasta valmistettuja
– takkiviittoja
– pyörĂ€tuolijalkapusseja ja
– hupullisia tai kauluksellisia pyörĂ€tuoliviittoja jalkapussilla tai ilman.
Useimpiin ulkovaatteisiin on tilattavissa vanulaminaattivuoren lisÀksi irroitettava fleece- tai teddyvuori tuomaan lisÀlÀmpöÀ.

SateenpitÀvien ulkoiluvaatteiden lisÀksi tilattavissa on myös Nokkosnutun helposti pÀÀlle puettavia
– viittoja
– takkiviittoja ja
– ponchoja,
joiden valmistusmateriaalina on fleece-, college- tai 100% villakangas.
Myös sisÀvaatemalleja on saatavana takaa lyhyemmÀllÀ helmalla, jolloin ne soveltuvat hyvin myös pyörÀtuolin kÀyttÀjÀlle.

Saatavissa olevien materiaalien vÀrivalikoima on hyvin runsas.
Materiaali- ja vÀrimallit nÀhtÀvissÀ myymÀlÀssÀ.
#apuvĂ€lineandante #nokkosnuttu #vaatteitapyörĂ€tuolinkĂ€yttĂ€jille #vaatteitaikĂ€ihmisille #vaatteitaliikuntarajoitteisille #fleeceviitta #jalkapussi #sadeviitta #fleeceponcho #villaviitta #pyörĂ€tuoliviitta #taffeta
@nokkosnuttu


25.9.2022
Vanhustyön keskusliiton kĂ€ynnistĂ€mÀÀ VanhustenpĂ€ivÀÀ on vietetty vuodesta 1954 lĂ€htien. Vanhustenviikkoa vietetÀÀn tĂ€nĂ€ vuonna 2.-9.10. teemalla ”YhdessĂ€ luontoon – joka iĂ€n oikeus”.
Keravalla jÀrjestetÀÀn Vanhustenviikolla monenlaisia tapahtumia useassa eri paikassa. Ohjelma liitteenÀ.
Vanhustenviikon ApuvÀlinemessuilla on myös ApuvÀline Andantella oma esittelypöytÀ keskiviikkona 5.10. klo 12.30-15.00. Paikka on Keravan kirjaston Pentinkulma-sali, Paasikivenkatu 12. Ennen esittelypöytien avaamista Pentinkulman salissa ApuvÀlinemessujen luennot oheisen ohjelman mukaan.
Vanhustenviikon tapahtumat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia ellei toisin mainita.
#apuvĂ€lineandante #vanhustenviikko #yhdessĂ€luontoonjokaiĂ€noikeus #vanhustenpĂ€ivĂ€ #vanhustenviikkokerava #keravankirjasto #pentinkulma


18.9.2022
🧩👕👖 Sain muhkean lĂ€hetyksen Nokkosnutusta Pohjois-Karjalasta. LĂ€hetyksen tarkka sisĂ€ltö selviÀÀ lĂ€hipĂ€ivinĂ€, kun saan pakkaukset puretuiksi.
Sen verran jo tiedÀn, ettÀ luvassa on erikoismitoitettuja vaatteita ikÀihmisille ja liikuntarajoitteisille sekÀ erityismitoituksen vaatteita myös pyörÀtuolia kÀyttÀville. Ihanan pehmoista ja muhevaa fleeceÀ, teddyÀ ja villaa ainakin viittojen, ponchojen ja tossujen muodossa sekÀ sadeviittaa syksyn sateisiin.
Kaikki tuotteet ommellaan Suomessa Pohjois-Karjalassa Kolin kansallismaisemissa.
Alkavalla viikolla tuotteet ovat jo myymÀlÀssÀ purettuina ja ihasteltavina. Tilauksesta nÀitÀ saa omissa suosikkivÀreissÀ ja materiaaleissa.
Infoilen tuotteista myöhemmin lisÀÀ, mutta kurkkaamaan voi tulla jo nyt!
#apuvĂ€lineandante #nokkosnuttu #koli #vaatteitapyörĂ€tuolinkĂ€yttĂ€jille #vaatteitaikĂ€ihmisille #vaatteitaliikuntarajoitteisille #fleeceviitta #jalkapussi #sadeviitta #fleeceponcho #villaviitta #pyörĂ€tuoliviitta
@nokkosnuttu


6.9.2022
YrittĂ€jĂ€ yritti eilispĂ€ivĂ€nĂ€ niin kovasti đŸ„”, ettĂ€ eilinen YrittĂ€jĂ€n pĂ€ivĂ€ olisi unohtunut tyystin, ellei asiakas olisi muistuttanut tuomalla YrittĂ€jĂ€n pĂ€ivĂ€n kunniaksi lahjaksi kirjaansa ”Postlarista Rientolaan” ✍
Kirja kertoo asiakkaan isovanhempien tarinaa ja suvun historiaa Ali- ja Yli-Keravalla 1900-1940, jona aikana perustettiin Keravan kauppala (1924). 
LĂ€hialueen historiaa siis luvassa iltalukemiseksi 📕📖
Kirjan voi hankkia suoraan Aulilta itseltÀÀn
auli.eho@gmail.com
#apuvĂ€lineandante #yrittĂ€jĂ€npĂ€ivĂ€2022 #naisyrittĂ€jĂ€t #pienyrittĂ€jĂ€t #jaksaajaksaa
#postlaristarientolaan #keravanhistoria #keravankauppala
@ehoauli


31.8.2022
Onko sinulla tai omaisellasi tasapaino-ongelmia ja kasvanut riski lonkkamurtumille? TiesithÀn, ettÀ lonkkamurtumia voidaan ehkÀistÀ helposti lonkkasuojilla?
VideoklipissÀ lonkkasuojavyö, joka soveltuu omatoimiselle ja aktiiviselle liikkujalle ja joka on helppo pukea vaatteiden pÀÀlle. Saatavana on myös perinteisiÀ lonkkasuojahousuja, jotka soveltuvat ympÀrivuorokautiseen kÀyttöön ja jotka tuovat turvaa myös yöllisille wc-reissuille. Kun turvallisuuden tuntu liikkuessa paranee, myös pÀivittÀinen aktiivisuus ja liikkuminen sekÀ sisÀllÀ ettÀ ulkona lisÀÀntyvÀt. Ja kun liikkuminen lisÀÀntyy, myös peruskunto ja toimintakyky sÀilyvÀt pidempÀÀn
#safehip #lonkkasuoja #lonkkasuojavyö #lonkkasuojahousut #safehipactive #tasapaino #kaatuminen #lonkkamurtuma #osteoporoosi #pysyliikkeellĂ€


24.8.2022
Alaraajojen pituuseron aiheuttamaa polvi-, lonkka- tai selkĂ€vaivaa đŸ’„ ?
NÀinkin helposti se saattaa olla autettavissa, nimittÀin pituuseroa korjaavalla pohjallisella tai vain pelkÀllÀ kengÀn sisÀÀn laitettavalla kantakorotuksella.
No, ihan itsekseen tuo korotus ei synny. Ensin pitÀÀ tulla kĂ€ymÀÀn đŸƒâ€â™€ïžđŸƒâ€â™‚ïžđŸƒâ€â™€ïžđŸƒâ€â™‚ïž, jotta pÀÀstÀÀn tarkentamaan pituuseron mÀÀrĂ€ ja samalla katsastamaan kenkĂ€, jossa korotusta on tarkoitus kĂ€yttÀÀ.
Voit varmistaa vapaan ajan soittamalla minulle numeroon 📞 050 4664 774 ja varaamalla itsellesi ajan kartoitukseen. Tai sitten vain tulet pistĂ€ytymÀÀn.
Ja sitten ei kun hommiin ✂🛠
#apuvĂ€lineandante #pituusero #jalkojenpituusero #alaraajojenpituusero #korotus #jalkinekorotus #pituuserokorjaus #kipukuriin


19.8.2022
Asiakas poikkesi tÀnÀÀn kyselemÀÀn kuulumisia ja toi tullessaan itse valmistamaansa omena-aprikoosihilloa.
Olipa ihana yllĂ€tys, kruunu perjantaipĂ€ivĂ€lle 👑💝
Kiitos, ystĂ€vĂ€iseni 😊
Taidan pÀÀstĂ€ viikonloppuna muurinpohjalettujen paistoon 😋


16.8.2022
💙 MyymĂ€lĂ€ssĂ€ jÀÀnnöspareja kesĂ€sandaaleita -30%
(löytyy yksittÀisiÀ pareja kokoa 38, 39, 40, 41).

đŸ„” KesĂ€n viimeisiin hellepĂ€iviin tai etelĂ€n syyslomalle ja saapuuhan se kesĂ€ onneksi taas ensi vuonnakin.
Hae pois omasi đŸƒđŸƒâ€â™‚ïž


14.8.2022
🌾 Andante palaa arkeen ma 15.8.
MyymÀlÀssÀ on taas normaalit aukioloajat
ma-to 10-17 ja pe 10-15.
Tukipohjallisten, hoitosukkien ja polvitukien mitanotot edelleen ajanvarauksella.
Muissa asioissa voit poiketa sisÀÀn koska hyvÀnsÀ aukioloaikoina.

NĂ€hdÀÀn 💕


21.7.2022
💙 ApuvĂ€line Andante lomailee kolme viikkoa 25.7.-14.8.

Palaan töihin maanantaina 15.8., jonka jĂ€lkeen taas normaalit aukioloajat ma-to 10-17 ja pe 10-15 đŸ§šâ€â™‚ïžđŸŠđŸŠ„đŸŸ


9.7.2022
TiedÀtkö, mikÀ on CareCare-pitosukka?

CareCare-pitosukka on jarrusukka liukastumista vastaan. Sukan vĂ€ri kertoo sukan koon đŸ™đŸŸđŸžđŸł
Pitosukka lisÀÀ kitkaa jalan ja alustan vÀlillÀ. Se estÀÀ liukastumisia ja helpottaa omatoimista ja turvallista liikkumista ja asennon korjailua vuoteessa.
Pitosukka on hygieeninen ja hengittÀvÀ.
Pitosukkaa voi kÀyttÀÀ niin kuivissa kuin kosteissakin sisÀtiloissa ja sen voi pukea sekÀ paljaaseen jalkaan ettÀ sukan pÀÀlle.
Ja mikĂ€ parasta, CareCare-pitosukka on kotimainen tuote đŸ‡«đŸ‡źđŸ‘
Sukan mukana saat aina myös kĂ€yttöohjeen 🧐

Katso tÀstÀ linkistÀ sukan kÀyttötapoja:
https://www.youtube.com/watch?v=iQJoQcjoc5I


4.7.2022
👟👟 Nyt tarvittiin hankalan vasaravarpaan, vaivaisenluun ja rÀÀtĂ€linpatin omistajalle pehmeĂ€t kengĂ€t ja nehĂ€n löytyivĂ€t Berkemann-mallistosta. KengĂ€ssĂ€ irrotettava sisĂ€pohjallinen, reilu varvastila ja pÀÀllinen joustavaa ComfortKnit-materiaalia, joka ei kiristĂ€ eikĂ€ purista. Pohjakin mukavan taipuisa. Tekstiilikudoksessa jousto-ominaisuuden lisĂ€ksi kaupan pÀÀlle vielĂ€ upeat bling-blingit đŸ€©
PS. Malleja myös ilman blingiÀ-blingiÀ ja muissakin vÀreissÀ.


22.6.2022
đŸ€â˜€ïžđŸŒżâ˜˜ïž
Andante on avoinna torstaina 23.6. klo 10-15.
Juhannusaattona ja juhannuspÀivÀnÀ liike on suljettu.

Kaunista valon ja keskikesĂ€n juhlaa đŸ’œđŸ’™đŸ’š


16.6.2022
đŸŒ±đŸŒż Nyt nĂ€itĂ€ taas saa 👏
TĂ€ydensin hyllyyn ihanan lutuisia kotimaisia Iloiset varpaat -tuotesarjan jalkojenhoidon geelituotteita.
PehmentĂ€vĂ€t, kosteuttavat ja samalla hoitavat ihoa 💚
Jos vaivaisenluu, rÀÀtĂ€linpatti tai vasaravarvas vihoittelevat, nĂ€istĂ€ löydĂ€t todennĂ€köisesti helpotusta 👣👣👣👣


9.6.2022
Talvi oli pitkĂ€ ja runsasluminen ☃.
Nyt kuivat ja hiekasta siivotut kadut kutsuvat vihdoinkin valoon ja aurinkoon ☀. Luottovehje kaveriksi ja ei kun menoksi.

MyymÀlÀssÀ nÀytillÀ uusi ja elegantti alumiinirunkoinen Ruotsissa valmistettu Lets Fly -rollaattori, joka painaa vain 6,8 kg. Kivan kevyt työnnellÀ ja kÀÀntyy nÀppÀrÀsti pienessÀkin tilassa. Suuret etupyörÀt, jotka helpottavat kynnysten ja kiveysten ylitystÀ. LisÀvarusteena selkÀtuki ja kankainen ostoskassi.
VĂ€rivaihtoehdot musta, punainen, valkoinen ja shampanja.

KevyempÀÀn kÀvelyn tuentaan löydÀt myymÀlÀstÀ myös kÀvelykepit ja kyynÀrsauvat.


21.5.2022
Ihanan pirteÀ vÀrien sekamelska.
Sain valikoimaan 100% kotimaista kĂ€sityötĂ€ olevat Ortobio-erityisjalkineet 👞👟.
VÀrit ja kuosit nÀyttÀvÀt herkullisen hauskoilta.
NÀillÀ kelpaa popotella.


15.5.2022
ApuvÀline Andante tarjoaa apuvÀlinealan tuotteita ja palveluita Keski-Uudenmaan alueelle. MyymÀlÀ on taas avoinna normaalisti ma-to 10-17 ja pe 10-15.
Tukipohjallisten, hoitosukkien ja polvitukien mitanottoon kannattaa varata aika etukÀteen.
Muissa asioissa voit poiketa sisÀÀn koska hyvÀnsÀ aukioloaikoina.
Tervetuloa đŸŒżâ˜€ïž


10.5.2022
ApuvÀlinemessut 2022 Helsingin Messukeskuksessa keskiviikosta perjantaihin 11.-13.5. Messuilla esitellÀÀn apuvÀlinealan, kuntoutuksen ja hoivatyön uusimpia ratkaisuja.
EsillÀ on laajasti apuvÀlineitÀ sekÀ kuntoutuksen ja esteettömyyden ratkaisuja.
https://apuvaline.expomark.fi/kavijalle/

ApuvÀlinemessut. Avustajakoira. Kuva: Laura Vesa

5.5.2022

🌾 Onnea ihan jokaiselle Ă€idille sunnuntainaâŁïž

Ja jos jĂ€i ÄitienpĂ€ivĂ€lahjan hankinta viime tippaan đŸ€­, niin vielĂ€ ehdit kipaista huomenissa hakemassa lahjakortin, jonka Ă€iti voi kĂ€yttÀÀ vaikkapa kivoihin kesĂ€sandaaleihin.
MyymĂ€lĂ€ avoinna huomenna perjantaina klo 10 – 15 .


4.5.2022
Koronarajoitukset hellittĂ€vĂ€t ja Andante herĂ€ilee uuteen kevÀÀseen ja kesÀÀn đŸŒ±đŸŒ±â˜€ïž.
MyymÀlÀ on taas avoinna normaalisti ma-to 10-17 ja pe 10-15.
Tukipohjallisten, hoitosukkien ja polvitukien mitanottoon kannattaa varata aika etukÀteen.
Muissa asioissa voit poiketa sisÀÀn koska hyvÀnsÀ aukioloaikoina.

Tervetuloa đŸŒ» !

Hei!
Olen Kristiina Santaniemi, yrittÀjÀ ja Andanten omistaja.
Olen koulutukseltani apuvÀlineteknikko AMK ja valmistunut Ammattikorkeakoulu Stadiasta 2005 (nykyinen Metropolia).

KÀytÀmme evÀsteitÀ sisÀllön ja mainosten personointiin, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja liikenteen analysointiin. View more
HyvÀksy
Hei! Laita meille viestiÀ!
Scan the code